Στο Apple Pay οι κάρτες της Attica Bank

Deasy @ 23.01.2024
Στο Apple Pay οι κάρτες της Attica Bank

Η Attica Bank ανακοίνωσε την Τρίτη την ένταξη των καρτών Visa στο Apple Pay, ώστε να γίνονται πληρωμές μέσω iPhone ή Apple Watch.

Oι κάτοχοι καρτών Visa της Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ανέπαφα, χωρίς χρήση της φυσικής τους κάρτας ή την πληκτρολόγηση του ΡΙΝ, με τη δύναμη της ασφάλειας και την ευκολία που παρέχει το Apple Pay, αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της

Οι οδηγίες της τράπεζας

Ένταξη στο iPhone. Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet και πατήστε το "+" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης της συσκευής σας

Ένταξη στο Apple Watch. Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Watch μετακινηθείτε (scroll) προς το κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε "Wallet & Apple Pay".

Στη συνέχεια, πατήστε "Add Card" και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες. Εναλλακτικά, στο Apple Watch σας, ανοίξτε την εφαρμογή Wallet και πατήστε "Add Card" και ακολουθήστε τις απλές οδηγίες.

Η καταχώριση της κάρτας σας στο Apple Pay γίνεται πολύ εύκολα και με ασφάλεια. Ο πραγματικός αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται στην συσκευή σας και στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token) που χρησιμοποιείται για τις πληρωμές σας, ώστε αυτές να πραγματοποιούνται με την ύψιστη ασφάλεια.

Πώς θα πληρώσετε με το iPhone σας

Για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας

Αν το iPhone σας έχει Face ID, πατήστε δύο φορές το κουμπί στη δεξιά πλευρά της συσκευής σας. Αν σας ζητηθεί, πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας με τη χρήση του Face ID ή εισαγάγετε τον κωδικό σας για να ανοίξετε το Apple Wallet.

Αν το iPhone σας έχει Touch ID, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Αφετηρίας.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική κάρτα για να εκτελέσετε την πληρωμή σας, αγγίξτε μια νέα κάρτα από αυτές που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής σας. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας, δείτε πώς να το κάνετε εδώ.

Κρατήστε το επάνω μέρος του iPhone κοντά στο τερματικό αποδοχής ανέπαφων συναλλαγών (POS) μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη "Τέλος" και ένα σύμβολο επιλογής " √ " στην οθόνη

Πώς θα πληρώσετε με το Apple Watch σας

Πατήστε δύο φορές το πλαϊνό κουμπί.
Αυτόματα ανοίγει η προεπιλεγμένη κάρτα σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να επιλέξετε μια διαφορετική κάρτα για να πληρώσετε.
Κρατήστε την οθόνη του Apple Watch κοντά στη συσκευή ανάγνωσης ανέπαφων συναλλαγών μέχρι να νιώσετε ένα απαλό πάτημα και να ακουστεί ένας ηχητικός τόνος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

APPLE PAY,ONLINE ΠΛΗΡΩΜΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home