Άμεση ανέπαφη είσπραξη στα Green Panda ATMs, σε συνεργασία με την Viva Wallet

Άμεση ανέπαφη είσπραξη στα Green Panda ATMs, σε συνεργασία με την Viva Wallet

Τη δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής και είσπραξης του ποσού πώλησης του smartphone στους καταναλωτές, δίνουν πλέον τα ΑΤΜs της Green Panda, της πρώτης ελληνικής Recommerce start-up και του πιο εύκολου και γρήγορου τρόπου πώλησης ή ανακύκλωσης ενός smartphone.

Σε συνεργασία με την Viva Wallet, η Green Panda ανέπτυξε μια καινοτόμα, άμεση και ασφαλή τεχνολογική λύση, η οποία μέσω ασύρματης αναγνώρισης της κάρτας, επιτρέπει την ανέπαφη συναλλαγή με τους χρήστες για την πίστωση του χρηματικού ποσού στο λογαριασμό τους, μετά την πώληση ενός smartphone σε κάθε Green Panda ATM.

Πρόκειται για την ασύρματη τεχνολογία NFC, η οποία αναπτύσσεται για πρώτη φορά σε ATMs τέτοιου είδους πανευρωπαϊκά και επιτρέπει την άμεση κατάθεση του χρηματικού ποσού στο λογαριασμό του χρήστη με ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και διαρκεί μόλις 3 λεπτά!

Αφού ο χρήστης τοποθετήσει το smartphone που επιθυμεί να διαθέσει προς πώληση σε ένα από τα 28 διαθέσιμα Green Panda ATMs:

- Λαμβάνει οικονομική προσφορά βάσει του μοντέλου, της μάρκας αλλά και της φυσικής κατάστασης της συσκευής

- Σκανάρει την κάρτα στο ειδικό σημείο

- Εισπράττει το χρηματικό ποσό, άμεσα και ανέπαφα στο λογαριασμό του

Η τεχνολογία NFC έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτουν τα ATMs της Green Panda για τις οποίες μάλιστα η ελληνική start-up έχει ήδη λάβει 3 διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας σε Αμερική και Ευρώπη.

GREEN PANDA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home