Τέλος το Flash από τα Windows 10

Τέλος το Flash από τα Windows 10

Αν δεν είχατε εγκαταστήσει κάποια από τις προαιρετικές ενημερώσεις της Microsoft για την απεγκατάσταση του Adobe Flash από τα Windows 10, έρχεται η στιγμή που η διαδικασία θα γίνει αυτόματα και η τεχνολογία που έφερε το animation στο Web (μαζί με αρκετά κενά ασφαλείας) θα μας αποχαιρετίσει για τα καλά.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο κατά τις τακτικές ενημερώσεις των Windows 10 θα διανεμηθεί και η λειτουργία απομάκρυνσης του Flash.

To Flash είχε αποτελέσει μια εξαιρετικά χρήσιμη πλατφόρμα ώστε οι σελίδες του Web να γίνουν πιο... διασκεδαστικές. Χιλιάδες μικρά και μεγάλα παιχνίδια φτιάχτηκαν στο συγκεκριμένο σύστημα της Adobe, ενώ δεν έλειψαν και σοβαρές εφαρμογές. Ωστόσο, το Flash ήταν επίσης μια πηγή προβλημάτων, αφού τα κενά ασφαλείας του είχαν γίνει πολλές φορές "κερκόπορτες" όμως αυτό δεν ήταν το στοιχείο που προκάλεσε την πτώση της δημοτικότητάς του. Η εξέλιξη των τεχνολογιών του διαδικτύου ήταν εκείνες που έκαναν το Flash ολοένα και λιγότερο σημαντικό, ενώ νέες λύσεις για τη χρήση των πολυμέσων στον online μας κόσμο αποδείχθηκαν περισσότερο σταθερές και δημοφιλείς.

Τα τελευταία χρόνια η χρήση του Flash μειωνόταν διαρκώς και έρχεται η ώρα για να μας αποχαιρετίσει μια και καλή. Δεν θα μας λείψει, αλλά σίγουρα θα το θυμόμαστε. RIP Flash...

ADOBE FLASH,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home