Το Tablet όπως πρέπει να είναι

Το νέο tablet Motorola Xoom αποκλειστικά από την Cosmote.

Deasy @ 04.05.2011
Το Tablet όπως πρέπει να είναι

Το MOTOROLA XOOM, το πρώτο tablet παγκοσμίως με λειτουργικό σύστημα Android 3.0 (Honeycomb), το μόνο λειτουργικό ειδικά σχεδιασμένο για tablets, φέρνει στο κοινό αποκλειστικά η COSMOTE στα τέλη Μαΐου. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του MOTOROLA XOOM, ορίζουν το tablet, όπως πρέπει να είναι.

Με δύο βραβεία στην φετινή διεθνή έκθεση τεχνολογίας Consumers Electronic Show 2011 (CES 2011) στο Λας Βέγκας, ως “Best of Show CES” και “Best of Tablet”, το MOTOROLA XOOM είναι ιδανικό είτε για δουλειά είτε για ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα tablet που προσφέρει άνεση και ευκολία την καθημερινότητα του χρήστη, καθώς μπορεί να διαβάζει τα email του, να ενημερώνει το ημερολόγιό του, να δημιουργεί αρχεία και να τα επεξεργάζεται όπως και στον υπολογιστή του, απλά με ένα άγγιγμα.

Με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1GHz Nvidia Tegra 2 και υποστήριξη Adobe Flash Player 10 προσφέρει στο χρήστη ασύγκριτη εμπειρία πλοήγησης στο internet με μεγαλύτερες ταχύτητες, απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας με πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές από το Android Market και gaming με απίθανα γραφικά. Χάρη στην οθόνη 10.1’’ HD widescreen που διαθέτει μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του ταινίες σε υψηλή ποιότητα και να αναπαράγει video HD έως και 10 ώρες. Με κάμερα 5MP, ψηφιακό zoom & led flash, δίνει δυνατότητες λήψης video υψηλής ανάλυσης και προβολής του σε τηλεόραση μέσω της HDMI υποδοχής που διαθέτει.

Tο MOTOROLA XOOM μπορεί κανείς να το αποκτήσει αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας, φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

Για να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τη συσκευή πρώτοι με προ-παραγγελία στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

TABLETS,CES,ADOBE FLASH,MOTOROLA,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home