Στήριξη με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας για τους κατοίκους της Σάμου από τις εταιρείες κινητής

Στήριξη με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας για τους κατοίκους της Σάμου από τις εταιρείες κινητής

Στην κίνηση έμπρακτης στήριξης των κατοίκων της Σάμου, που επλήγησαν από το σημερινό σεισμό προχωρούν οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες σε χρόνο ομιλίας και data για τους συνδρομητές τους στο νησί.

Ειδικότερα, οι παροχές, ανά εταιρεία, προς τους κατοίκους της Σάμου είναι:

Cosmote

H Cosmote προσφέρει δωρεάν  500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 5GB για χρήση  Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες,- με ισχύ από 30/10 έως και τις 13/11/20.

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η εταιρεία αναστέλλει μέχρι και τις 13/11/2020 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Σμύρνη, η Cosmote προσφέρει δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 1GB για χρήση σε περιαγωγή, από 30/10 έως και τις 6/11/20, προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία τους.   

Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

 

 

Vodafone

Για τους συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στο νησί της Σάμου, η εταιρεία προσφέρει αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους 15 GB. Όλοι οι συνδρομητές της Vodafone στο νησί της Σάμου θα ενημερωθούν για την προσφορά αυτόματα με SMS.

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω πληγεισών περιοχών έως και τις 15 Νοεμβρίου 2020.

Wind

H εταιρεία προσφέρει από σήμερα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής F2G & Q, δωρεάν χρόνο ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και δωρεάν 1.5 GB, με ισχύ 7 ημερών.

Παράλληλα, η Wind σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

ΣΕΙΣΜΟΣ,ΣΑΜΟΣ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,VODAFONE,COSMOTE,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home