Κωτσόβολος: ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη

Deasy @ 22.03.2020
Κωτσόβολος: ενημέρωση για ηλεκτρονική απάτη

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Κωτσόβολος για ηλεκτρονική απάτη με τη χρήση SMS, τα οποία καλούν το καταναλωτικό κοινό να καταβάλει 2 ευρώ ως αντικαταβολή προκειμένου να πάρει δώρο ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, "τα SMS αυτά είναι παραγωγή κακόβουλου λογισμικού και παρακαλείσθε να τα αγνοήσετε και να μην ανοίξετε οποιοδήποτε link περιέχουν. Πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης από τρίτα μέρη με τα οποία η Κωτσόβολος δεν έχει οποιαδήποτε σχέση ούτε μπορεί να ελέγξει. Τα SMS αυτά έχουν σταλεί σε τυχαίους αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πελατολόγιο της Κωτσόβολος".

Από την πλευρά της Κωτσόβολος, γίνεται ενημέρωση των διωκτικών αρχών για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να προστατευτούν όλοι, έννομα, από την ηλεκτρονική αυτή απάτη που εμπλέκει το όνομα και την φήμη της εταιρείας. Η ανακοίνωση καταλήγει με μία παράκληση προς τους καταναλωτές που έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής καταγγελιών: http://portal.astynomia.gr, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, τηλέφωνο: 11188).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home