Κωτσόβολος: προσφορά αγοράς νέου laptop

Με απόσυρση παλιάς συσκευής.

Deasy @ 10.12.2019
Κωτσόβολος: προσφορά αγοράς νέου laptop

Την απόκτηση ενός νέου laptop, αποσύροντας το υπάρχον και λαμβάνοντας επιστροφή χρημάτων, διευκολύνει η Κωτσόβολος, με μια νέα προσφορά μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, έως τις 31 Ιανουαρίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ένα καινούργιο laptop, αποσύροντας το παλιό τους laptop έως 5 ετών, και να κερδίσουν έως και 200 ευρώ επιστροφή στο λογαριασμό τους. Για την αξιοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητα δύο βήματα:

  1. Επισκεφτείτε ένα από τα 95 καταστήματα ή το site του Κωτσόβολου ή ακόμα και από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης (210 2899999) και επιλέξτε το laptop που θέλετε αξίας 499 ευρώ και άνω με επεξεργαστή Intel Core i3 – i5 – i7- i9 & Microsoft Windows,
  2. εγγραφτείτε στο site https://www.kotsovolos-aposyrsi.gr/, ανεβάστε την απόδειξη αγοράς σας και ακολούθησε τις οδηγίες για την αποστολή της παλιάς συσκευής.

Η παλιά συσκευή εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις για την απόσυρση, θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων εντός 30 ημερών, καθώς και το κόστος μεταφοράς της παλιάς συσκευής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,LAPTOP,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home