Μία συν μία τηλεόραση από την LG

Deasy @ 21.08.2019
Μία συν μία τηλεόραση από την LG

To παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ είναι προ των πυλών και όπως σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός η εμπειρία παρακολούθησής του είναι ακόμα καλύτερη σε μεγάλες ίντσες τηλεοράσεων.

Λίγες μέρες πριν την έναρξή του, η  LG προχωράει σε μια σημαντική προσφορά για τις τηλεοράσεις της, καθώς με την αγορά μίας  LG NanoCell τηλεόρασης δίνει δώρο μια δεύτερη τηλεόραση, παρέχοντας ταυτόχρονα δωρεάν την εγκατάστασή τους.

Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 ή και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, η LG προσφέρει στους καταναλωτές με κάθε αγορά τα παρακάτω δώρα:

- Με την αγορά του μοντέλου SM9000PLA (86’’), δώρο μια UHD τηλεόραση (43’’) και δωρεάν εγκατάσταση

- Με την αγορά του μοντέλου SM9000PLA (75’’), δώρο μια FHD τηλεόραση (43’’) και δωρεάν εγκατάσταση

- Με την αγορά ενός από τα μοντέλα SM9800PLA (65’’), SM9010PLA (65’’), SM8600PLA (65’’), SM8500PLA (65’’), δώρο μια HD τηλεόραση (32’’) και δωρεάν εγκατάσταση

Οι LG NanoCell τηλεοράσεις ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες, όπως την τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Παράλληλα, διαθέτουν τη λειτουργία Nano Accuracy, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης, για ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα. Επιπλέον, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο, για μια εκπληκτική εμπειρία θέασης. Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των NanoCell τηλεοράσεων, συμπεριλαμβάνεται και ο a7 Gen2 επεξεργαστής με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας, την καθαρότητα, την ευκρίνεια, τη λεπτομέρεια, τη φωτεινότητα και τον ήχο. 

Τέλος, με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR στα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βιώνει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία με μοναδικές εικόνες και ζωντανά χρώματα, ενώ το Dolby Vision HDR και το Dolby Atmos ολοκληρώνουν την υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου HDR.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home