Με τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos Auto 8890, τα νέα Audi

Ξεκίνημα το φθινόπωρο στην Ευρώπη με το νέο Audi Α4.

Deasy @ 31.05.2019
Με τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos Auto 8890, τα νέα Audi
To νέο Audi Α4 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο με τον Exynos Auto 8890

Ο επεξεργαστής Exynos Auto 8890 θα αποτελεί την καρδιά του συστήματος ψυχαγωγίας τρίτης γενιάς της Audi, τροφοδοτώντας την πλατφόρμα των νέων μοντέλων της γερμανικής εταιρείας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Samsung. Το ξεκίνημα για το νέο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου (in-vehicle infotainment-IVI) θα γίνει με το νέο Audi A4, και θα διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό του, ενώ στη συνέχεια θα προστεθεί στα επόμενα μοντέλα της Audi.

H πλατφόρμα MIB είναι η τεχνολογία της Audi που εκπληρώνει τις ανάγκες των οδηγών, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον εξοπλισμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των premium οχημάτων της. Αρχής γενομένης από το νέο Α4 και ακολούθως σε περαιτέρω μοντέλα, η τελευταία γενιά της MIB θα είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos Auto 8890, ο οποίος έχει επιλεγεί για το σύστημα IVI επόμενης γενιάς της Audi το 2017 μέσω του Προγράμματος Προηγμένων Ημιαγωγών (Progressive SemiConductor Program-PSCP) της Audi.

O Εxynos Auto 8890 είναι ένας πολύ ισχυρός επεξεργαστής με 8-πύρηνη CPU και 12-πύρηνη GPU, σχεδιασμένος για την απρόσκοπτη λειτουργία της Multi Media Interface (MMI) της Audi και των εφαρμογών της, όπως ο ήχος, ο έλεγχος κατάστασης οχήματος και η οθόνη πλοήγησης στο IVI σύστημα. Η ισχυρή του απόδοση συνδυασμένη με την υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων και πολλαπλών οθονών, εξασφαλίζουν πως το Exynos Auto 8890 προσφέρει εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία χρήστη σε έως και τέσσερις διαφορετικούς τομείς.

Το νέο Audi A4 που θα φέρει Exynos Auto 8890 στο σύστημα ψυχαγωγίας θα διατίθεται στην Ευρώπη από το φθινόπωρο.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ,SAMSUNG,AUDI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home