Εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες το My COSMOTE App

Εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες το My COSMOTE App

Εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες η εφαρμογή My COSMOTE App, η οποία έρχεται να προσφέρει ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο στους συνδρομητές της εταιρείας.

Το ανανεωμένο My COSMOTE App, που διαθέτει ήδη περισσότερους από 1 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες προσφέρει την ευχέρεια στους συνδρομητές να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα όλες τις συνδέσεις της οικογένειάς τους, σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, αλλά και το WiFi του σπιτιού τους.

Ειδικότερα, στις δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνονται ο έλεγχος του υπολοίπου των συνδέσεών τους, η ανανέωση του χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, η αγορά πακέτων ΜΒ, ομιλίας και SMS, η αλλαγή προγράμματος, η ενεργοποίηση υπηρεσιών, η πληρωμή λογαριασμών, για όλα τα σταθερά & κινητά της οικογένειας.

Στις νέες δυνατότητες του My COSMOTE App, περιλαμβάνεται και η δυνατότητα των χρηστών να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το WiFi του σπιτιού τους, εύκολα και απλά, όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από το κινητό τους, καθώς και να αλλάζουν τον κωδικό και το όνομα, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Επιπλέον οφέλη

Επιπλέον, μέσα από το My COSMOTE App, οι συνδρομητές μπορούν να αποκτούν απευθείας κωδικό Cosmote Deals for You για να επωφελούνται των διαθέσιμων προσφορών μαζί με την οικογένεια τους, αλλά και να επικοινωνούν όποια στιγμή θέλουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω chat ή να ενημερώνονται για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα αντιμετωπίζουν με το σταθερό τους ή με το internet.

Κατεβάζοντας δωρεάν το My COSMOTE App στο κινητό ή το tablet τους (iOS και Android), οι χρήστες παίρνουν δώρο 1GB και έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής, χωρίς κωδικούς, καθώς λειτουργεί με αυτόματη αναγνώριση της κάρτας SIM.

 

 

MY COSMOTE APP,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home