Ο κρυπτο-τραπεζίτης πέθανε οι πελάτες μένουν απλήρωτοι

Ο κρυπτο-τραπεζίτης πέθανε οι πελάτες μένουν απλήρωτοι

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων σέρνει μαζί του πολλά προβλήματα, ακόμα και περιβαλλοντικά, αλλά θα περίμενε κανείς πως οι σύγχρονες ψηφιακές επιχειρήσεις και κυρίως εκείνες που διαχειρίζονται εκατομμύρια (πραγματικά) δολάρια και ευρώ θα έδειχναν μια κάποια σοβαρότητα.

Η οποία σοβαρότητα δεν υπήρχε στην περίπτωση του κρυπτο-ανταλλακτηρίου QuadrigaCX, το οποίο δεν είναι πια σε θέση να πληρώσει τους πελάτες του που εμπιστεύτηκαν σε αυτό 190 εκατ. δολάρια. Αιτία δεν αποτελεί κάποια παρέμβαση από τις αρχές αλλά ο… Χάρος, καθώς ο μόλις 30 ετών ιδιοκτήτης του ανταλλακτηρίου πέθανε.

Θα πεις τώρα και πολύ λογικά, πως το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο, όσο δυσάρεστο και αν είναι το περιστατικό, το ανταλλακτήριο θα έπρεπε να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει διότι ο μακαρίτης ο Τζέραλντ Κότεν πήρε μαζί του στον άλλο κόσμο και το βασικό password που ξεκλειδώνει το “χρηματοκιβώτιο” του ανταλλακτηρίου. Η εταιρεία έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αίτημα την προστασία από τους πωλητές της και δηλώνοντας αδυναμία να προσπελάσει το χρηματοκιβώτιο και να κάνει ρευστοποιήσεις.

Βεβαίως στην ηλικία των 30 ετών δεν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να σου χτυπήσει την πόρτα ο μεγάλος θεριστής αλλά δεν στήνεις εταιρεία έτσι…

ΚΡΥΠΤΟ-ΝΟΜΙΣΜΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home