Επιστρέφει το «ξυράφι» της Motorola

Επιστρέφει το «ξυράφι» της Motorola

Ήταν ένα από τα best sellers κινητά τηλέφωνα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ. Σύμφωνα με τη Wikipedia βρίσκεται ακόμα στη 10η θέση της κατάταξης, πουλώντας περισσότερα από 130 εκατομμύρια συσκευές, κατά τη διάρκεια των χρόνων που παρέμεινε στην αγορά. Το Motorola RAZR, πιο γνωστό ως razor (ξυράφι), κυκλοφόρησε στο πρώτο μισό της προηγούμενης δεκαετίας και παρέμεινε στην αγορά για τέσσερα συνολικά χρόνια.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του και με τις foldable οθόνες να έρχονται σιγά, σιγά στο προσκήνιο, οι φήμες κάνουν ήδη λόγο ότι ετοιμάζεται η αναβίωσή του. Μέχρι πρόσφατα υπήρχαν μόνο φήμες. Την προηγούμενη εβδομάδα στη CES προστέθηκαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Lenovo (η εταιρεία που διαχειρίζεται το brand της Motorola) ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι με την υπάρχουσα τεχνολογία στις οθόνες είναι εφικτή η παρουσίαση ενός νέου Motorola RAZR πολύ σύντομα. Τώρα προστέθηκαν ήδη και τα πρώτα δημοσιεύματα, με τη Wall Street Journal να κάνει την αρχή και να αναφέρει ότι η Lenovo  έχει έτοιμη τη συσκευή και πρόκειται να την παρουσιάσει τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα κατασκευαστούν μόλις 200.000 τεμάχια της συγκεκριμένης συσκευής, με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 1500 δολάρια, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά από το δίκτυο της Verizon. Λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν γίνει γνωστά, εκτός από το στοιχείο ότι θα διαθέτει foldable οθόνη στο εσωτερικό του, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι τεχνολογίας OLED.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το νέο Motorola RAZR θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, πιθανότατα στο πλαίσιο του Mobile World Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Ακόμα και αν ισχύει ο περιορισμένος αριθμός τεμαχίων που αναφέρει η WSJ θα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση από την πλευρά της Lenovo-Motorola, η οποία δείχνει τη διάθεση να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

MOTOROLA RAZR,SMARTPHONES,LENOVO,MOTOROLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home