Τρεις νέες φωτογραφικές μηχανές από την Canon

Δύο DSRL και μία mirrorless.

Deasy @ 27.02.2018
Τρεις νέες φωτογραφικές μηχανές από την Canon

Σε μια ταυτόχρονη ανακοίνωση τριών νέων φωτογραφικών μηχανών προχώρησε χθες η Canon, εμπλουτίζοντας σημαντικά το portfolio των προϊόντων της στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία. Ειδικότερα, η ιαπωνική εταιρεία πρόσθεσε δύο νέες DSLR μηχανές (EOS 2000D και EOS 4000D) και μία mirrorless (EOS M50).

Οι δύο πρώτες απευθύνονται σε εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις φωτογραφικές μηχανές με εναλλασσόμενους φακούς, διαθέτοντας σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και δημοφιλείς τεχνολογίες και λύσεις για εύκολο διαμοιρασμό του περιεχομένου.  

Η EOS 2000D διαθέτει ένα νέο αισθητήρα 24,1 Mpixels τύπου APS-C, και η EOS 4000D υποστηρίζει ανάλυση 18,1Mpixels, ενώ και οι δύο μηχανές διαθέτουν τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+ που προσφέρει γρήγορη επεξεργασία εικόνας. Η LCD οθόνη είναι λίγο μεγαλύτερη στην EOS 2000D (διαγώνιος 7,5 εκατοστών), ενώ άλλα κοινά χαρακτηριστικά είναι το κεντρικά τοποθετημένο σκόπευτρο, το σύστημα εστίασης 9 σημείων, η συνεχή λήψη με ρυθμό 3 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η εγγραφή video full HD, η υποστήριξη WiFi για τη σύνδεση με smartphones, με τη βοήθεια της εφαρμογής Canon Camera Connect (iOS και Android). Στην περίπτωση της EOS 2000D ο χρήστης θα βρει και NFC, ενώ η αυτονομία και τον δύο μοντέλων φθάνει τις 500 φωτογραφίες ή τη 1,5 ώρα εγγραφής video.  Οι νέες μηχανές θα πωλούνται τόσο με το σώμα ξεχωριστά, όσο και με τη μορφή kit σε συνδυασμό με φακό, όπως π.χ. το μοντέλο 18-55mm f/3.5-5.6 IS II.

 

Canon EOS M50

H Canon EOS M50 είναι η πρώτη μηχανή mirrorless της Canon με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 4Κ, περιστρεφόμενη οθόνη αφής τύπου Vari-Angle και τον νέο επεξεργαστή εικόνας Canon Digic 8. Χάρη σ’ αυτόν τον επεξεργαστή η EOS M50, εκτός της εγγραφής σε 4Κ, μπορεί να προσφέρει μια πλειάδα λειτουργιών, που περιλαμβάνουν video time-lapse 4K, άντληση στιγμιοτύπων 4Κ από βίντεο 4Κ, γρήγορη συνεχόμενη λήψη 10 καρέ το δευτερόλεπτο και στάνταρ μέγιστο ISΟ 25.600, το οποίο επιτρέπει λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, διατηρώντας υψηλή ευκρίνεια. Ο επεξεργαστής υποστηρίζει επίσης ένα μεγάλο εύρος βελτιώσεων στον τομέα της αυτόματης εστίασης, με τις λειτουργίες Auto Lighting Optimiser, Digital Lens Optimiser και Highlight Tone Priority, για εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εικόνες, έτοιμες να τις μοιραστείτε απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή. Η EOS M50 διαθέτει αισθητήρα APS-C 24,1 MP, υποστηρίζει Bluetooth και WiFi, ενώ ανάμεσα στις προηγμένες λειτουργίες της οθόνης αφής, περιλαμβάνεται και το Touch and Drag AF, που επιτρέπει εύκολο και ενιαίο τρόπο αυτόματης εστίασης, χωρίς να απομακρύνεται η ματιά από το viewfinder. Η Canon EOS M50 θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τα τέλη Μαρτίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,CANON EOS M50,CANON EOS 2000D,CANON EOS 4000D,CANON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home