Διπλή επιστροφή χρημάτων με την απόκτηση προϊόντων της Epson

Deasy @ 09.01.2018
Διπλή επιστροφή χρημάτων με την απόκτηση προϊόντων της Epson

Για τέταρτη συνεχή χρονιά επαναλαμβάνει την ενέργεια Cashback η Epson, ενισχύοντας αυτή τη φορά τα οφέλη για τον καταναλωτή, που θα προχωρήσει στην απόκτηση επιλεγμένων εκτυπωτών και μελανιών. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει επιστροφή χρημάτων έως 50 ευρώ, με την αγορά ενός από τους εκτυπωτές που περιλαμβάνονται στην προσφορά ή έως 100 ευρώ, αγοράζοντας ταυτόχρονα έναν επιλεγμένο εκτυπωτή και μια πολυσυσκευασία μελανιών.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές εκτυπωτών, που θα έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 31 Μαρτίου 2018. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λάβουν την επιστροφή, χρειάζεται μόνο να υποβάλλουν μια ηλεκτρονική αίτηση στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η τελική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι 30 Απριλίου 2018 και η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά και τους όρους συμμετοχής στην ενέργεια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ.

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ,EPSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home