Νέες Ultra HD τηλεοράσεις μεγάλων διαστάσεων από την LG

Καινούργια μοντέλα στις 70 και 75 ίντστες

Deasy @ 13.11.2017
Νέες Ultra HD τηλεοράσεις μεγάλων διαστάσεων από την LG

Την έναρξη της κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά δύο νέων Ultra HD τηλεοράσεων στις 70 και 75 ίντσες ανακοίνωσε η LG. Τα δύο μοντέλα, 75UJ675V 75 ιντσών και 70UJ675V 70 ιντσών της σειράς Ultra HD 4K Smart TV προσφέρουν εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου στο σαλόνι κάθε σπιτιού, χάρη στην εντυπωσιακά μεγάλη διάστασή τους και την πλούσια ζωντανή εικόνα που αποδίδουν.

Οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν μια πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, αποδίδοντας έτσι μια ιδανική ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Το πάνελ IPS 4K της τηλεόρασης προσφέρει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση, η προηγμένη τεχνολογία χαρτογράφησης χρωμάτων True Color Accuracy διορθώνει αποτελεσματικά τις χρωματικές αλλοιώσεις, το 4K Upscaler ενισχύει την ανάλυση σε ποιότητα που πλησιάζει την ανάλυση 4K. Επιπλέον, το Active HDR το οποίο αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG, το HDR Effect χρησιμοποιεί μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο δυναμικού εύρους σε ποιότητα προσομοίωσης HDR, ενώ λειτουργίες όπως η «Απόλυτη Φωτεινότητα» και η «Τοπική Μείωση Φωτισμού» βελτιώνουν τη φωτεινότητα και ενισχύουν τις λεπτομέρειες, ρυθμίζοντας τον οπίσθιο φωτισμό και διαιρώντας την εικόνα σε μπλοκ ξεχωριστής αντίθεσης.

Τέλος, οι τηλεοράσεις ενσωματώνουν την τελευταία έκδοση της webOS Smart TV πλατφόρμας και υπόσχονται ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση σε λειτουργίες και περιεχόμενο.

Ultra HD,ΑΝΑΛΥΣΗ 4K,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDR,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home