Και κινηματογραφική εμπειρία και ατελείωτες ώρες gaming

Αγοράζοντας μία LG OLED TV 4Κ παίρνεις δώρο ένα Xbox One S. Bonus, τα ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-A100.

Advertorial @ 22.01.2018
Και κινηματογραφική εμπειρία και ατελείωτες ώρες gaming

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε μπει στην περίοδο των χειμωνιάτικων εκπτώσεων. Και εκπτώσεις σημαίνουν προσφορές, που με τη σειρά τους σημαίνουν ευκαιρίες να αποκτήσεις προϊόντα με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα δώσεις τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Και σ’ αυτές τις εκπτώσεις η LG έρχεται με μια πραγματική ευκαιρία! Να αποκτήσεις μια ολοκαίνουργια LG OLED TV 4K και μαζί με αυτή να πάρεις ως δώρο την τελευταία παιχνιδικονσόλα της Microsoft, Xbox One S με χωρητικότητα 500GB και ως bonus τα ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-A100. Με μία αγορά απολαμβάνεις υπέροχη κινηματογραφική εμπειρία και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, αλλά και μουσικής.

 

Γιατί να αγοράσεις μια LG OLED TV 4K τώρα

Γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και έρχεται «φορτωμένο» με μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Δεν είναι μόνο οι τελικές φάσεις όλων των σημαντικών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται συνήθως μέσα στον Μάιο ή τον Ιούνιο. Είναι και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Ρωσία που ακολουθεί αμέσως μετά. Και τι καλύτερο να απολαύσεις όλα αυτά τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα μέσα από μία μεγάλη «οθόνη» τελευταίας γενιάς που σου προσφέρει απολαυστική εικόνα.

Οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, που εξασφαλίζουν πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια τέλεια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV.

Τέλος, είναι εξοπλισμένες με την πλατφόρμα LG webOS 3.5, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

Αντίστοιχα, αν είσαι φίλος του gaming, θα πάρεις εξαιρετική εικόνα και ήχο, χωρίς συμβιβασμούς και από το Xbox One S. H παιχνιδοκονσόλα της Microsoft διαθέτει ενσωματωμένο 4Κ player και streaming, υποστηρίζει HDR αλλά και κορυφαίο ήχο Dolby Atmos DTS:X, χαρακτηριστικά με τα οποία μπορείς να απολαύσεις πραγματικά κάθε στιγμή στο παιχνίδι σου.

 

Τι πρέπει να ξέρεις

Η προσφορά ισχύει για την Ελλάδα για ένα μήνα (20/1-20/2) ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο τους μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προσφορά είναι:

•             LG OLED TV W7 77’’ & 65’’

•             LG OLED TV G7 77’’ & 65’’

•             LG OLED TV Ε7 65’’ & 55’’

•             LG OLED TV C7 65’’ & 55’’

•             LG OLED TV B7 65’’ & 55’’

 

* Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ.

** Σημειώνεται ότι για την παραλαβή του δώρου ο καταναλωτής θα πρέπει να καλέσει στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: 801 11 200900 (από  σταθερό) 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα απαιτούμενα στοιχεία για την παραλαβή του δώρου.

OLED TV,ΑΝΑΛΥΣΗ 4K,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home