Νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD UH770V από την LG

Deasy @ 30.03.2016
Νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD UH770V από την LG

Τη διάθεση της νέας σειράς LG Ultra HD TV UH770V στην ελληνική αγορά ξεκινάει στην ελληνική αγορά η LG. Μια σειρά που συνδυάζει λιτό και διακριτικό σχεδιασμό με μια εντυωσιακή εμπειρία θέασης σε οπτικό και ακουστικό επίπεδο.

Η σειρά LG Ultra HD TV UH770V υποστηρίζει τεχνολογίες, όπως το ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision’ έτσι ώστε το περιεχόμενο 4K HDR να παρουσιάζεται ακριβώς όπως πρέπει, ενώ η IPS 4K Quantum οθόνη προσφέρει διευρυμένη γκάμα χρωμάτων.

Ειδικότερα, η νέα πρόταση της LG φέρει επίσης τη λειτουργία ‘LG ColorPrime Plus’ η οποία μεγαλώνει το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού. Επιπρόσθετα και για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στην εικόνα, η νέα τηλεόραση της LG κάνει χρήση της τεχνολογίας ‘LG ULTRA Luminance’ ενισχύοντας εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR.

Στον τομέα του ήχου, το νέο μοντέλο της LG είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη harman/kardon.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει επίσης την πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης.

Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει τέσσερις ‘έξυπνες’ λειτουργίες, τo ‘Magic Zoom’ που επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας και το ‘Magic Mobile Connection’, με τους χρήστες να μπορούν να συνδέσουν εύκολα το κινητό τους με την LG Smart τηλεόρασή τους και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της. Ολοκληρώνοντας, οι άλλες 2 λειτουργίες είναι το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο ‘Magic Remote’ και το ‘Magic sound tuning’ το οποίο αναλύει το δωμάτιο και τις συνθήκες που έχει τοποθετήσει ο χρήστης την τηλεόραση και κάνει τις αντίστοιχες προσαρμογές προσφέροντας τον κατάλληλο ήχο.

Η σειρά LG Ultra HD UH770V κυκλοφορεί σε 60, 55 και 49 ίντσες.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,Ultra HD,ΑΝΑΛΥΣΗ 4K,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home