Απεριόριστο streaming μουσικής και video από την Cosmote

Deasy @ 29.09.2017
Απεριόριστο streaming μουσικής και video από την Cosmote

Απεριόριστα data για streaming μουσικής και video ξεκινάει να προσφέρει η Cosmote με το νέο της πακέτο Play Now Unlimited. Έτσι οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να απολαμβάνουν άφοβα αγαπημένο περιεχόμενο, όπως βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες και μουσική από δημοφιλείς πλατφόρμες, χωρίς να καταναλώνουν megabytes από το πρόγραμμά τους.

Το πακέτο Play Now Unlimited απευθύνεται σε πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής της εταιρείας και παρέχεται αυτό το διάστημα σε τιμή προσφοράς 15 ευρώ το μήνα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Από το Νοέμβριο το μηνιαίο πάγιο του πακέτου θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να λάβει κάποιος το πακέτο θα πρέπει να είναι ήδη συνδρομητής σε κάποιο άλλο πρόγραμμα συμβολαίου (ή πακέτο καρτοκινητής) που περιλαμβάνει και data.

Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που καλύπτει αυτές είναι:

-       Βίντεο από παρόχους και πλατφόρμες, όπως το YouTube, το Amazon Prime, το Netflix και το Mubi, αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την Cosmote TV.

-       Μουσική από πλατφόρμες όπως το Spotify, το Apple Music, το Deezer και το Tidal

H ποιότητα του video παρέχεται σε ανάλυση 480p, πιθανώς για να αποφεύγεται το ενδεχόμενο buffering (παγώματος) της εικόνας ή για την αποσυμφόρηση της χωρητικότητας του δικτύου, καθώς δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν φαινόμενα «αλόγιστης χρήσης», όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε άλλα προγράμματα απεριόριστης χρήσης. Εφόσον κάποιος χρήστης επιθυμεί να δει το video σε καλύτερη ποιότητα από τα 480p μπορεί να το κάνει με την αποστολή μηνύματος, το οποίο απενεργοποιεί το πακέτο (για την επανενεργοποίησή του θα χρειαστεί να στείλει ένα νέο μήνυμα). Κατά την απενεργοποίηση του πακέτου ο χρήστης καταναλώνει MB από τα διαθέσιμα data που έχει στο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Cosmote, σήμερα το streaming αντιστοιχεί στο 30% της συνολικής κίνησης data στο δίκτυό της, με την κίνηση να τετραπλασιάζεται μέσα στο 2017. Η ημερήσια κατανάλωση streaming έχει φθάσει τα επίπεδα των 45 terabytes, όταν πριν τρία χρόνια (2014) η συνολική data κίνηση ήταν μόλις 4 terabytes. Η νούμερο 1 πλατφόρμα streaming στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, είναι το YouTube. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο πατήστε εδώ.

DATA,STREAMING,COSMOTE PLAY NOW UNLIMITED,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home