Βρες WiFi δίκτυο στη γειτονιά σου από το Facebook

Deasy @ 03.07.2017
Βρες WiFi δίκτυο στη γειτονιά σου από το Facebook

Απευθύνεται είτε σε εκείνους τους συνδρομητές που έχουν περιορισμένο όγκο δεδομένων στο κινητό τους είτε στους ταξιδιώτες που δεν θέλουν να επιβαρυνθούν με τις (κάποιες φορές) υψηλές χρεώσεις περιαγωγής. Το Facebook προχωράει στο παγκόσμιο λανσάρισμα της υπηρεσίας Find WiFi, μέσω της οποίας παρέχει στους χρήστες της mobile εφαρμογής τους την ευχέρεια να ανακαλύψουν εύκολα και γρήγορα τα WiFi δίκτυα που υπάρχουν στη γειτονιά τους. Τα δίκτυα καταχωρούνται από τις ίδιες τις εταιρείες (εστιατόρια, καφέ, καταστήματα κ.α.), οι οποίες μπορούν να το κάνουν μέσω της σελίδας που διατηρούν στην πλατφόρμα.

Η ανεύρεση του WiFi δικτύου γίνεται μέσω της επιλογής «More» (το σύμβολο με τις τρεις γραμμές) που βρίσκεται πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής. Στο μενού που εμφανίζεται έχει προστεθεί και η επιλογή Find WiFi, μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα δίκτυα πάνω σε χάρτη και να επιλέξετε για σύνδεση εκείνο που θέλετε.

Η επιλογή Find WiFi θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες ημέρες (στο σύνολο των χωρών) μέσω της τελευταίας αναβάθμισης της εφαρμογής του Facebook.

WiFi,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home