Συννεφιάζει για τα smartwatch

Deasy @ 05.12.2016
Συννεφιάζει για τα smartwatch

Μάλλον τα smartwatch έχουν πάρει έναν δρόμο που δεν είναι ευχάριστος, καθώς το τέρμα του είναι ένα ανήλιαγο συρτάρι.

Η Motorola έκανε γνωστό πως δεν σχεδιάζει να παρουσιάσει νέο μοντέλο στο εγγύς μέλλον και λίγο πολύ το ίδιο προτίθενται να πράξουν και άλλοι κατασκευαστές όπως για παράδειγμα η LG και η Huawei. Η ίδια η Google, που όλο σχεδιάζει την έκδοση 2.0 του λογισμικού Android Wear, επίσης δεν έχει κάτι στα σκαριά της για παρουσίαση στην αμέσως επόμενη περίοδο και αν καταλαβαίνουμε καλά από τα μισόλογα, οι εταιρείες έχουν βάλει τα κεφάλια κάτω και εξετάζουν από την αρχή τον χώρο των wearables.

H IDC έχει καταγράψει την κόπωση (τι κόπωση δηλαδή, δεν την κρατάνε τα πόδια της) στην αγορά των “έξυπνων” ρολογιών από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις συσκευών στο 3ο τρίμηνο υποχώρησαν κατά 51,6% σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2015. Μόλις έναν μήνα πριν, τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία προέβλεπε μέτρια ανάπτυξη για φέτος αλλά υπερδιπλασιασμό των πωλήσεων για το 2020.

Έχουμε την υποψία πως μετά τις αναθεωρήσεις των σχεδίων από διάφορους κατασκευαστές μάλλον είναι ώρα να αναθεωρηθούν και οι προβλέψεις. Προς τα κάτω, βέβαια.

WEARABLE ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home