Στην… μπάντα η μπάντα

(Φτηνά λογοπαίγνια)

Deasy @ 05.10.2016
Στην… μπάντα η μπάντα
Πάει και αυτό

Ο συνωστισμός καλά κρατεί στην αγορά των “έξυπνων” συσκευών που μπορείς να φορέσεις και τις οποίες έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε wearables εν αναμονή μιας αξιοπρεπούς ελληνικής απόδοσης (φορετό; α αυτό χρησιμοποιείται για άλλα πράγματα, κρίμα), οπότε ήταν θέμα χρόνου να δούμε αποχωρήσεις.

Βέβαια δεν περιμέναμε μια ηχηρή αποχώρηση τόσο γρήγορα. Αναφερόμαστε στην Microsoft που σταμάτησε την πώληση του βραχιολιού Band 2 με την εξάντληση των αποθεμάτων. Οχι, δεν πρόκειται να ξαναστοκάρει, ούτε πρόκειται να βγει Band 3. Η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας έκδοσης για τα Windows 10 διαλύθηκε (ησύχως όπως όλα δείχνουν).

Για την ιστορία, το Band 2 λανσαρίστηκε πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Δεν τα πολυπήγε καλά στην αρένα του ανταγωνισμού, καθώς υπήρξε κάμποση γκρίνια για σχεδιαστικές αστοχίες αλλά και για προβλήματα στη λήψη δεδομένων.

Πάντως η Microsoft λέει ότι θα συνεχίσει να επενδύει στη σειρά Microsoft Health με τη συνδρομή και των συνεργατών της. Τώρα, το πώς θα γίνει αυτό και τι προϊόντα θα φέρει στις οθόνες και στις βιτρίνες των καταστημάτων θα το δούμε τους μήνες που έρχονται.

WEARABLE ELECTRONICS,MICROSOFT,MICROSOFT HEALTH,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home