Άρχισαν οι φήμες για το Apple Watch 2

Το φθινόπωρο πιθανότατα η ανακοίνωση του νέου "έξυπνου" ρολογιού του αμερικανικού κολοσσού

Deasy @ 08.08.2016
Άρχισαν οι φήμες για το Apple Watch 2

Οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις των smartwatches δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Apple σκοπεύει να «παρατήσει» την ενασχόληση της με την κατηγορία. Το Apple Watch συμπληρώνει δύο χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του αλλά μέχρι πρότινος δεν υπήρχε καμία φήμη σχετικά με το διάδοχο του. Οπότε, το γεγονός ότι άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, σημαίνει ότι κάτι κινείται εκεί στο Κουπερτίνο και μαζί με το επόμενο iPhone μάλλον θα δούμε και ένα νέο μοντέλο Apple Watch, όπως και μία αναβάθμιση του υπάρχοντος μοντέλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αμερικανικές ιστοσελίδες όπως το AppleInsider και το MacRumors, σε ένα σημείωμα του προς τους πελάτες ο οικονομικός αναλυτής Μινγκ-τσι Κούο, ο οποίος θεωρείται ότι έχει αρκετά καλές διασυνδέσεις με την Apple, κάνει λόγο για την επικείμενη παρουσίαση του Apple Watch 2. H συσκευή θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το υπάρχον Apple Watch αλλά πιο λεπτή οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή, GPS και βαρόμετρο.

Παράλληλα, η Apple θα παρουσιάσει και μία λίγο αναβαθμισμένη έκδοση της 1η γενιάς του Apple Watch, η οποία, όμως, θα είναι διαθέσιμη σε χαμηλότερες τιμές.

Σύμφωνα με τον Κούο, η αναμενόμενη έκδοση με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς δεν θα είναι διαθέσιμη πριν το 2017, ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο σημαντικών αλλαγών στον σχεδιασμό, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2018. Το ερώτημα είναι, βέβαια, αν μέχρι το 2018 θα συνεχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς καταναλωτών για smartwatches.

APPLE WATCH,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home