Η νέα γενιά Apple Watch δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα

Η νέα γενιά Apple Watch δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα

Χωρίς εκπλήξεις έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Apple Watch, με την αμερικανική εταιρεία να τονίζει ωστόσο ότι συγκεκριμένες επιλογές από κάσες και λουράκια των δύο καινούριων μοντέλων είναι μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα.

Η νέα γενιά έξυπνων ρολογιών περιλαμβάνει τα Apple Watch Series 9 και Watch Ultra 2. Προφανώς η κορυφαία επιλογή αποτελεί το Watch Ultra 2, που έρχεται βελτιωμένο σε επεξεργαστική ισχύ, φωτεινότητα οθόνης και ίσως στην αυτονομία, αν επαληθευθούν οι υποσχέσεις της Apple.

H κάσα του Apple Watch Ultra 2 είναι κατασκευασμένη κατά 95% από ανακυκλωμένο τιτάνιο. Από την άλλη πλευρά, το λειτουργικό είναι επανασχεδιασμένο, με νέα εικονίδια και περισσότερες λειτουργίες παρακολούθησης και μέτρησης ασκήσεων. Στο νέο λειτουργικό συναντάμε και την υποστήριξη μιας νέας χειρονομίας μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν λειτουργίες του ρολογιού. Ειδικότερα, αν ο χρήστης πιέσει το δείκτη με τον αντίχειρά του δύο φορές και χωρίς να ακουμπήσει την οθόνη ή την κορώνα μπορεί να αποδεχτεί ή να απορρίψει μια τηλεφωνική κλήση. Το ίδιο gesture μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες επιλογές.

Το gesture υποστηρίζεται και από τη νέα γενιά Apple Watch Series 9, η οποία επίσης διαθέτει τις βελτιώσεις σε επεξεργαστική ισχύ και οθόνη, όπως στο κορυφαίο μοντέλο. Σε επίπεδο κατασκευής το Apple Watch Series 9 διαθέτει εκδόσεις και από αλουμίνιο, αλλά και από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τόσο το Apple Watch Ultra 2 όσο και το Apple Watch Series 9 θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά στις 22 Σεπτεμβρίου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα δούμε μια σημαντική μείωση τιμής (σε σχέση με την προηγούμενη γενιά) για το Ultra 2. Ειδικότερα, η τιμή του φαίνεται ότι θα διαμορφωθεί στα 909 ευρώ, δηλαδή 120 ευρώ λιγότερα από όσο κόστιζε η πρώτη γενιά Ultra. Από την άλλη πλευρά, το κόστος του Apple Watch Series 9 διαμορφώνεται στα 459 ευρώ για την έκδοση των 42mm.

APPLE WATCH,SMART WATCH,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home