11 μήνες μετά έρχεται το Apple Watch στην Ελλάδα

Στις 12 Φεβρουαρίου ξεκινά η διάθεση του

11 μήνες μετά έρχεται το Apple Watch στην Ελλάδα

Μέσα από την ελληνική έκδοση του site της Apple έγινε γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του Apple Watch, του έξυπνου ρολογιού που δημιούργησε η αμερικάνικη εταιρεία. Η κυκλοφορία του Apple Watch στη χώρα μας ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου, 11 ολόκληρους μήνες μετά την ανακοίνωσή του.

Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει ενημέρωση για το ποιες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, ούτε για τις τιμές πώλησης. Με δεδομένο τι έχουμε δει στο παρελθόν και το ότι στην Ευρώπη η τιμή πώλησης για τη “βασική” έκδοση ξεκινά από τα 399 ευρώ, θα πρέπει να αναμένουμε στην Ελλάδα να ξεκινά περίπου από τα 440-460 ευρώ χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Υπενθυμίζεται ότι το Apple Watch παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2015 και η διάθεση του ξεκίνησε στο τέλος Απριλίου της ίδιας χρονιάς. Το smartwatch της Apple είναι μία εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή που απαιτεί, όμως, τη σύνδεση με ένα iPhone. Χρησιμοποιεί ως λειτουργικό σύστημα το watchOS 2, διαθέτει οθόνη αφής, όπως και μία ψηφιακή “κορώνα” για πλοήγηση στο μενού. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαντήσει κάποιος σε κλήσεις, να δει ειδοποιήσεις, να παρακολουθεί τα βιομετρικά του δεδομένα, να κάνει φωνητικές αναζητήσεις, να πραγματοποιήσει πληρωμές ακόμη και να ανοίξει το δωμάτιο του ...ξενοδοχείου του, εφόσον ο χρήστης έχει “κατεβάσει” το ανάλογο app.

APPLE WATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home