Το τηλεοπτικό δίκτυο FYI Television θέλει η Ericsson

Deasy @ 26.01.2016
Το τηλεοπτικό δίκτυο FYI Television θέλει η Ericsson

Την πρόθεσή της να εξαγοράσει την FYI Television, τον κορυφαίο πάροχο metadata ψυχαγωγικού και με πλούσιες δυνατότητες διαφημιστικού περιεχομένου, ανακοίνωσε η Ericsson. Στόχος της επικείμενης εξαγοράς είναι να ενισχύσει την ήδη ισχυρή θέση της Ericsson στη βιομηχανία υπηρεσιών αναμετάδοσης και media περιεχομένου/broadcast & media υπηρεσιών, ένα τομέα στον οποίο η σουηδική εταιρεία επενδύει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια.

Η FYI Television συγκεντρώνει και διανέμει τηλεοπτικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας, καθώς και δεδομένα προγραμματισμένου τηλεοπτικού περιεχόμενου από περισσότερα από 9.000 τηλεοπτικά δίκτυα ημερησίως, συγκεντρώνοντας και διοχετεύοντας τις πληροφορίες σε εξατομικευμένες μορφές για διάφορους πελάτες digital, media, περιεχόμενο, analytics και έντυπα, για χρήση στις διασυνδεδεμένες συσκευές τους, όπως tablets, τηλέφωνα, desktops, internet portals και κονσόλες παιχνιδιών.

Το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο εύρος των τηλεοπτικών και βίντεο υπηρεσιών που διατίθενται σε μία ποικιλία συσκευών δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους τηλεθεατές, για να επιλέξουν ανάμεσα. Άλλωστε η σημασία της ανεύρεσης περιεχομένου εκφράστηκε και στην τελευταία έκθεση του Ericsson ConsumerLab, όπου το 50% των τηλεθεατών παραδοσιακής τηλεόρασης, ανέφεραν πως δε μπορούν να βρουν ενδιαφέροντα τηλεοπτικά προγράμματα, για να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς (εκτιμάται ότι θα γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016), οι εργαζόμενοι της FYI Television  θα ενταχθούν στο τμήμα υπηρεσιών Business Line Broadcast & Media Services, τμήμα του Business Unit Global Services υπηρεσιών της Ericsson. Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα στο τρέχον έτος, η Ericsson ίδρυσε έναν κέντρο broadcast και media υπηρεσιών στην Αμερική, με έδρα την Atlanta, Georgia.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home