Αυτόνομη οδήγηση για τα αυτοκίνητα της Tesla

Deasy @ 15.10.2015
Αυτόνομη οδήγηση για τα αυτοκίνητα της Tesla

Τη δυνατότητα να ενεργοποιούν τον «αυτόματο πιλότο» έχουν από αυτήν την εβδομάδα οι κάτοχοι των αυτοκινήτων της Tesla στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η σήμερα εταιρεία.

Η ενεργοποίηση του αυτόματου πιλότου θα επιτρέπεται τόσο κατά την κίνηση στους δρόμους όσο και κατά το παρκάρισμα, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ωστόσο, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Tesla, οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται να μην αφήνουν το τιμόνι κατά την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.  Μάλιστα, στο πλαίσιο της παρουσίασης, οι δημοσιογράφοι που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο της εταιρείας διαπίστωσαν ότι κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας εμφανιζόταν η συγκεκριμένη οδηγία στο ταμπλό του οχήματος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τη λειτουργία αυτόματου πιλότου υποστηρίζουν τα αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν από το Σεπτέμβριο και έπειτα. Οι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων θα λαμβάνουν την ένδειξη της αναβάθμισης στην κονσόλα και θα μπορούν να την εγκαταστήσουν over the air. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η αναβάθμιση θα διατεθεί στην Ευρώπη και την Ασία.

TESLA,ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home