Νέα ThinkPad Yoga και ThinkCentre Tiny από τη Lenovo

Deasy @ 03.09.2015
Νέα ThinkPad Yoga και ThinkCentre Tiny από τη Lenovo
Το Lenovo ThinkPad Yoga 260

Με νέα μοντέλα που συνδυάζουν έξυπνο σχεδιασμό, φορητότητα και λειτουργικότητα εμπλουτίζει η Lenovo τη σειρά των φοητών αλλά και των desktop υπολογιστών της, η οποία ανακοίνωσε καινούριες συσκευές στις σειρές ThinkPad Yoga και ThinkCentre.

Τα ThinkPad Yoga 260 και 460 συνδυάζουν ευελιξία με πλήθος λειτουργιών και μοναδικά χαρακτηριστικά σε επιλεγμένα μοντέλα, όπως η wireless WAN LTE-A συνδεσιμότητα προσφέρει ταχύτητες τρεις φορές γρηγορότερες από το LTE και η προαιρετική ενσωματωμένη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η προστασία smartcard προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στοιχείων και αποδοτικότητα εν κινήσει. Ένα ακόμη πιο ακριβές και επαναφορτιζόμενο ThinkPad Pen Pro εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης των Windows 10 και σε συνδυασμό με την εφαρμογή Lenovo WRITEit, φέρνει την καινοτομία στον τρόπο που οι χρήστες χειρίζονται το ThinkPad Yoga. Το Yoga 460 προσφέρει την επιλογή μίας φωτεινής οθόνης WQHD και διακριτικά γραφικά για να προσφέρουν ένα ultrabook υψηλών επιδόσεων χωρίς κανένα συμβιβασμό.

To Lenovo ThinkPad Yoga 460

Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων επιτρέπει σε οποιονδήποτε IT manager να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες κάθε χρήστη. Διαθέσιμα σε μαύρο και ασημί, τα νέα προϊόντα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας Intel Core 6ης γενιάς, με έως 16GB μνήμη και προαιρετικούς δίσκους PCIe στο Yoga 260 για μέγιστη απόδοση. Η διαχείριση γίνεται απλούστερη και πιο αποδοτική από ποτέ με το νέο OneLink+ Dock με διπλάσιες ταχύτητες μεταφοράς έως 33Gbps επιτρέποντας ανάλυση 4K και άλλες συνδέσεις μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Από την άλλη πλευρά, το νέο μικρό desktop, ThinkCentre Tiny συνδυάζει μέγεθος, αποδοτικότητα, αξιοπιστία και μια πλούσια γκάμα επιλογών εξοπλισμού και επέκτασης. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση του νέου μετασχηματιστή Lenovo Pro WiDi κάνει τις ασύρματες συνδέσεις σε WiDi απλές και μειώνει την «ακαταστασία» των καλωδίων.

Η νέα γενιά, που περιέχει το νέο M900z all-in-one, τον πύργο M900, τον υπολογιστή μικρού μεγέθους και τα desktops M900, M700 and M600 Tiny, θα προστατεύσει τα δεδομένα των χρηστών με λύσεις ασφάλειας, προφυλάσσοντας το ενάντια στις ανεπιθύμητες φυσικές βλάβες και διασφαλίζοντας κρίσιμα δεδομένα. Επιπλέον, η Lenovo έχει επεκτείνει την αξιοπιστία δοκιμάζοντας το ThinkCentre portfolio της. Πέρα από τη ρίψη, το τίναγμα, τη δόνηση και άλλα τεστ αξιοπιστίας, το ThinkCentre Tiny υπόκειται επίσης σε 8 εξαντλητικές δοκιμές Mil-spec, όπως ακραίες θερμοκρασίες, άμμο και λειτουργία σε υψηλό υψόμετρο για να εξασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη επίδοση για πολλά χρόνια ακόμα σε κάθε περιβάλλον.

Περιέχοντας τη νέα 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core, η σειρά ThinkCentre M προσφέρει μία ευρεία γκάμα CPU, αποθήκευσης και επιλογές γραφικών με αποτέλεσμα οι αναβαθμίσεις και η συντήρηση να γίνονται πιο εύκολα με τη χρήση λιγότερων εργαλείων. Οι λύσεις στη διαχείριση, όπως τα Intel vPro, PC Cloud Manager και Microsoft SCCM, έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το συνολικό κόστος και να απλοποιούν το φόρτο εργασίας στις υπηρεσίες υποστήριξης.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home