Κάψτε τις μάγισσες, λάθος, τις κεραίες

Deasy @ 06.04.2020
Κάψτε τις μάγισσες, λάθος, τις κεραίες

Αν το έχουμε καταλάβει καλά, αυτό που θα πρέπει να απομονώσουμε είναι ορισμένες από τις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων (διότι για την πάπια Πεκίνου ή τα σπρινγκ ρολ ή τις γλυκόξινες δεν έχει ακουστεί κάτι) για να μην πάθουμε ξανά ό,τι παθαίνουμε το τελευταίο διάστημα με τον κορονοϊό Covid-19.

Ωστόσο κάποιοι πεφωτισμένοι συνάνθρωποί  μας που θεωρούν πως υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο από το να τρώει κανείς κόμπρες σενιάν και νυχτερίδες μίντιουμ ρεαρ - το 5G.

Βάλε όσα θαυμαστικά θέλεις…

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε στο Facebook  να αναπτύσσονται δύο απόψεις. Η πρώτη λέει πως η επιδημία είναι αποτέλεσμα της ανάπτυξης των δικτύων 5G στην Κίνα και συνδέεται η εμφάνιση του ιού με τις συχνότητες λειτουργίας των συγκεκριμένων δικτύων. Ουδεμία γνώση πως, για παράδειγμα, στα 3,5 GHz λειτουργούν εδώ και χρόνια διάφορα μαραφέτια. Αντ’ αυτού κυκλοφορούν διάφορα τέρατα (μερικά από τα οποία τρύπωσαν και στον ελληνικό Τύπο όπως φαίνεται) που αναφέρουν για συχνότητες λειτουργίας στα 100 και στα 300 GHz, οι οποίες είναι ανύπαρκτες στα συγκεκριμένα δίκτυα.

Υπάρχει και μια ακόμα τερατολογία, ακόμα πιο ωραία. Σύμφωνα με αυτή, όλη η ιστορία της πανδημίας και των μέτρων προστασίας που ακολούθησαν δεν είναι τίποτε άλλο από μια παγκόσμια συνωμοσία που έχει σκοπό να μας κλείσει στο σπίτι με δύο στόχους. Ο πρώτος είναι να δεχτούμε το εμβόλιο που θα περιέχει το τσιπ (ποιο τσιπ; το γνωστό με τα τρία εξάρια) και ο δεύτερος έτσι μαντρωμένοι που θα είμαστε δεν θα μπορούμε να εμποδίσουμε την εγκατάσταση των κεραιών 5G. Με άλλα λόγια, εκείνοι που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία είπαν να την βάλουν στον πάγο και να κινδυνεύσει ο καπιταλισμός με κατάρρευση για να στηθούν στο μεταξύ κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν απλώς γραφικές ιστορίες αλλά κάποιοι τις πιστεύουν και όχι μόνο τις πιστεύουν, αλλά παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τα τελευταία 24ωρα καταγράφηκαν στη Βρετανία τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά όπου εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε κεραίες 5G. Οι αρχές θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για εμπρησμούς και διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων.  Ο δήμαρχος του Λίβερπουλ Τζο Άντερσον έκανε γνωστό πως γίνεται δέκτης απειλών από ανθρώπους που υποστηρίζουν πως τα δίκτυα 5G συνδέονται με την εκδήλωση της επιδημίας. Ο ιατρικός διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας, Στιβ Ποουις, χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες θεωρίες ως το χειρότερο είδος fake news και τις απέρριψε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Παλιότερα έκαιγαν τις μάγισσες, τώρα καίνε τις κεραίες. Δεν το λες και μεγάλη πρόοδο…

5G,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home