Επιστρέφει το Matrix

Επιστρέφει το Matrix

Δεκαέξι χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας και είκοσι ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη της ταινία, το Matrix επιστρέφει με όλους τους βασικούς του συντελεστές.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και χθες έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Warner Bros, με τις «μηχανές να παίρνουν μπρος» μέσα στην επόμενη χρονιά. Στο Matrix 4 (δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ακριβής τίτλος της ταινίας) θα συμμετέχουν όλοι οι βασικές συντελεστές της τριλογίας, μπροστά και πίσω από την κάμερα. Κίανου Ρίβς (Νίο) και Κάρι Αν Μος (Τρίνιτι) έχουν επιβεβαιωθεί ήδη για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ το σενάριο και την σκηνοθεσία θα υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι.

Η πλοκή του Matrix 4 είναι άγνωστη προς το παρόν και με δεδομένο ότι στην τελευταία ταινία The Matrix Revolutions είχαμε δει την Τρίνιτι να πεθαίνει δεν αποκλείεται τελικά η νέα ταινία να μην αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης ιστορίας.

Η τριλογία του Matrix θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών και ιδιαίτερα η πρώτη ταινία θεωρήθηκε επαναστατική για το είδος της. Οι συνολικές εισπράξεις και για τις τρεις ταινίες ξεπέρασαν τα 1,6 δισ. δολάρια.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,THE MATRIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home