Καληνύχτα ήλιε

Deasy @ 05.09.2014
Καληνύχτα ήλιε
φωτογραφία αρχείου (προφανώς) - Πηγή: Wikipedia

Επιστρέψαμε από το σύντομο θερινό διάλειμμα και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς μαζί σας περιμέναμε πως θα γίνει ένας κάποιος ντόρος στα κοινωνικά δίκτυα για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. 

Αμ δε.

Ούτε η επεισοδιακή εκδήλωση της Δευτέρας -με τις αποδοκιμασίες εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου- ούτε η επίσημη εκδήλωση της Τετάρτης κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Με τη βοήθεια του sidebar.gr βρίσκουμε πως μόλις 3.800 ήταν οι αναφορές στην εκδήλωση του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ την πρωτομηνιά (ημέρα του τζερτζελέ στο Ζάππειο) οι αναφορές μόλις και μετά βίας ξεπέρασαν τις χίλιες.

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης οι αγώνες της Εθνικής "έπιασαν" 7.000 αναφορές τη Δευτέρα και 6.800 την Τετάρτη, πράγμα που σημαίνει πως το ενδιαφέρον των περισσότερων ήταν -έστω και σχετικά οριακά- περισσότερο επικεντρωμένο στο Μουντομπάσκετ. Θα πείτε πως αυτή είναι άδικη σύγκριση, καθώς κατά κανόνα τα αθλητικά γεγονότα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις πολιτικές εκδηλώσεις επετειακού χαρακτήρα. Οπως φαίνεται ο κανόνας ισχύει και στις περιπτώσεις κομμάτων που δεν βρίσκονται και στην καλύτερη περίοδο του βίου τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home