Από τον Παντελίδη στον Παντελίδη

Deasy @ 19.02.2016
Από τον Παντελίδη στον Παντελίδη

Γενικά το 2016 έχει κάνει κακό ποδαρικό και από θανατικό άλλο τίποτα. Και όταν εμφανίζεται ο Χάρος είναι γεγονός πως όλα τα άλλα υποχωρούν.

Ζητήσαμε τη βοήθεια του Monitor για να δούμε πώς η ελληνική διαδικτυακή κοινότητα στάθηκε απέναντι στον Παντελή Παντελίδη και όπως θα δεις υπάρχουν δύο διακριτές φάσεις.

Η πρώτη είναι το κράξιμο, τα επικριτικά σχόλια εναντίον του τραγουδιστή για έναν στίχο που από πολλούς θεωρήθηκε πως προσβάλει τους Κυπρίους. Έπιασε τις 12.000 αναφορές η συγκεκριμένη υπόθεση την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη.

Και μετά ήρθε το τροχαίο το πρωί της Πέμπτης στο οποίο ο Παντελίδης έχασε τη ζωή του. Μέχρι και πριν από λίγο, πρωί Παρασκευής πια, το Monitor έχει “πιάσει” 88.000 αναφορές και, ενδεχομένως, να μην έχουμε πιάσει και όλες τις παραλλαγές στα hashtags που έκαναν την εμφάνισή τους.

Για τις ανάγκες της σύγκρισης, η υπόθεση με το ξήλωμα και το… μπάλωμα του Μανόλη Σφακιανάκη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε τις 26.000 αναφορές , όσες πάνω κάτω προκάλεσε και ο Λάκης Λαζόπουλος με τη δήλωσή του για τον Σόιμπλε και τους ανάπηρους.

MONITOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home