Αλλαγές στο twitter

(το ξεφτιλίσατε πια)

Αλλαγές στο twitter

Στην περίπτωση που ανησυχούσες και αναρωτιόσουν "μα πότε επιτέλους θα το φρεσκάρουν λίγο" σου έχω ευχάριστα νέα, το twitter κάνει ένα νέο λίφτινγκ.

Εσχάτως οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης το έχουν ρίξει σε μια κούρσα με απανωτούς επανασχεδιασμούς και τόσα λίφτινγκ που θα έκαναν μια ντίβα του Χόλιγουντ (ή καμιά δικιά μας πλουσάτη) να φοβηθεί μήπως χάσει το ρεκόρ.

Δηλαδή, αν το Facebook και το twitter ήταν άνθρωποι ο πλαστικός χειρουργός που θα τους κουράριζε θα είχε βγάλει αρκετά ώστε καθένα από τα δισέγγονά του να έχει και από έναν ουρανοξύστη στο Μανχάταν.

Τέλος πάντων, το twitter (ξαναμανα-) αλλάζει με τις εξής προσθήκες:

Τα καλύτερα tweets: Αυτά που έγραψες και έκαναν περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί μαζί σου θα εμφανίζονται λίγο μεγαλύτερα στην οθόνη να τα βλέπεις να καμαρώνεις.

Τα "καρφωμένα" tweets: Εχεις κάποιο tweet που σε χαρακτηρίζει ή/και καμαρώνεις γι'αυτό ασχέτως αν πήγε άπατο; Μπορείς τώρα να το κοτσάρεις στην κορυφή της σελίδας σου να παίρνει και ο υπόλοιπος κόσμος χαμπάρι τι σόι (παλιο) χαραχτήρας είσαι.

Τα φιλτραρισμένα tweets: Οταν θα κοιτάζεις τους λογαριασμούς άλλων χρηστών θα μπορείς να βάζεις κάποια φίλτρα ώστε να βλέπεις μόνο τα tweets με φωτογραφίες και βίντεο ή μόνο τα tweets με απαντήσεις.

Για να πάρεις μια ιδέα του τι έρχεται δες τη σελίδα του Νίκου Αλιάγα. Οχι δεν είσαι στο Facebook, στο twitter είσαι που γίνεται Facebook που με τη σειρά του θέλει να γίνει twitter. Στο τέλος μας βλέπω όλους να γυρίζουμε στο Myspace.

TWITTER,SOCIAL MEDIA,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home