Της Κορέας

(της Βόρειας)

Deasy @ 23.12.2014
Της Κορέας
Μία ώρα χωρίς να έχουμε νέα του....

Όπως όλα δείχνουν θα περάσουμε το υπόλοιπο του 2014 με το βλέμμα στραμμένο στη Βόρεια Κορέα και στον ακήρυκτο πόλεμο (άσε τι λέει ο Ομπάμα) με τις ΗΠΑ μετά την επίθεση που δέχθηκε η Sony.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε, λοιπόν, πως η επίθεση στην Sony δεν συνιστά αιτία πολέμου (αυτό μας έλειπε, πόλεμος για μια κινηματογραφική ταινία), αλλά λίγες ώρες αργότερα τα websites της Β. Κορέας εξαφανίστηκαν από τον διαδικτυακό χάρτη. Το μπλακάουτ κράτησε γύρω στη μία ώρα και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τα "έριξαν" οι ίδιοι οι Βορειοκορεάτες ενδεχομένως πιστεύοντας πως έπρεπε να προχωρήσουν σε μια είδους διαδικτυακή συσκότιση ή αν ήταν κάποιο προειδοποιητικό χτύπημα από αμερικανικές υπηρεσίες. Δεν αποκλείεται, φυσικά, να ήταν έργο μεμονωμένων ομάδων ή ατόμων, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτά τα πράγματα.

Στο μεταξύ η Sony απειλεί να μηνύσει το Twitter καθώς ένας χρήστης της πλατφόρμας με το εξαιρετικά ενδιαφέρον ψευδώνυμο Bikini Robot Army δημοσιεύει έγγραφα που διέρρευσαν από το κινηματογραφικό στούντιο.

Σε ένα από αυτά στελέχη της Sony συζητούν για την προώθηση της ταινίας Equalizer, λέγοντας πως έχουν δώσει 2 εκατ. δολάρια στον Kevin Hart για να γράψει 2 tweets για την ταινία. Tweet και εκατομμύριο δηλαδή!

SONY,ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ,ΗΠΑ,HACKING,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home