Το Skype ζήλεψε τα Hangouts

(άργησε λίγο)

Deasy @ 29.04.2014
Το Skype ζήλεψε τα Hangouts

Για πολλούς το Skype είναι η πρώτη εφαρμογή που χρησιμοποίησαν για να επικοινωνούν με τους φίλους τους σε πραγματικό χρόνο. 

Το δωρεάν πακέτο υπηρεσιών του -εδώ και χρόνια αγορασμένου από την Microsoft- Skype περιλαμβάνει επίσης κλήσεις μεταξύ των χρηστών, βιντεο-κλήσεις και ανταλλαγή αρχείων. Εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο, μαζί τους και αναρίθμητα ΜΜΕ, αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές έχεις δει ένα "παράθυρο" του Skype να μετέχει σε μια συζήτηση στη διάρκεια ενός ελληνικού τηλεοπτικού δελτίου.

Βέβαια το Skype έχει και άλλες υπηρεσίες που παρέχονται επί πληρωμή. Η γνωστότερη είναι η δυνατότητα κλήσεων σε  σταθερούς ή κινητούς αριθμούς τηλεφώνων. Για τις επιχειρήσεις, κυρίως, υπήρχε και η δυνατότητα τηλεδιασκέψεων με 3 ή περισσότερους μετέχοντες και κάπου εδώ σταματάμε καθώς έχουμε καλά νέα.

Βλέποντας, μάλλον, πως το Google Hangouts έχει σηκώσει κεφάλι το Skype ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα οι τηλεδιασκέψεις με 3 ή περισσότερους χρήστες θα γίνονται δωρεάν για όλους. Θες για παράδειγμα να μιλήσεις ταυτόχρονα στα φιλαράκια στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα; Εγινε. Μήπως θέλεις να τους δείξεις και κάτι που βλέπεις εκείνη τη στιγμή στην οθόνη σου; Και αυτό γίνεται.

Εχει τα καλά του ο ανταγωνισμός...

SKYPE,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home