Δωρεάν WhatsApp για τους χρήστες της Q

Deasy @ 01.12.2014
Δωρεάν WhatsApp για τους χρήστες της Q

Συνεργασία με τη WhatsApp ξεκίνησε η Wind, προσφέροντας στους συνδρομητές της Q τη δυνατότητα επικοινωνίας εντελώς δωρεάν μέσα από την πιο δημοφιλή εφαρμογή messaging στον κόσμο. Συγκεκριμένα, χάρη στην συνεργασία της WIND Ελλάς με την WhatsApp Inc., όλοι οι συνδρομητές Q θα μπορούν να κάνουν chatting, group chatting, να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά μηνύματα με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς καμία χρέωση για τη χρήση δεδομένων της εφαρμογής!  

Η Wind είναι ο πρώτος πάροχος κινητής στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την WhatsApp Inc., προκειμένου οι συνδρομητές Q να αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής WhatsApp χωρίς χρέωση δεδομένων. Έτσι οι συνδρομητές Q χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς να αναζητούν τη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi ή να αγοράσουν κάποιο πακέτο δεδομένων κινητής.

Η δωρεάν χρήση δεδομένων της εφαρμογής WhatsApp προσφέρεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 στους συνδρομητές της Q. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα αρκεί μια οποιαδήποτε ανανέωση στο διάστημα των τελευταίων 60 ημερών για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη δωρεάν χρήση της.

WHATSAPP,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home