Startup Weekend Athens Youth

Επιχειρηματικό event για νέους 15-18 ετών

Deasy @ 02.10.2014
Startup Weekend Athens Youth

Διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, 11-12 Οκτωβρίου στο κτίριο του Egg, το Startup Weekend Athens Youth. Μια ειδικά σχεδιασμένη εκδήλωση για τους επιχειρηματίες της νέας γενιάς,  που καλεί νέους ηλικίας 15-18 ετών να παρουσιάσουν πρωτοποριακές ιδέες και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να τις υλοποιήσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο πραγματικός στόχος του Startup Weekend Athens Youth, δεν είναι πόσες εταιρίες θα ιδρυθούν μετά την εκδήλωση. Αντ' αυτού, είναι να παρακινήσει τα νεαρά μυαλά να εργαστούν για τις δημιουργικές ιδέες τους και να χτίσουν τον κόσμο που ονειρεύονται. Οι μαθητές θα συμμετάσχουν ενεργά σε δραστηριότητες γεμάτες προκλήσεις, μέσα από τις οποίες θα μάθουν να κατανοούν τον τελικό πελάτη, να λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα σε μια ομάδα και, φυσικά, να χτίσουν κάτι για το οποίο είναι υπερήφανοι.

Το πρόγραμμα του Startup Weekend Athens Youth βασίζεται λίγο έως πολύ πάνω στο γνωστό μοντέλο: παρουσιάζονται οι ιδέες, ψηφίζονται οι καλύτερες και σχηματίζονται οι ομάδες. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία και στο πλάι τους βρίσκονται ειδικοί του χώρου που θα τους βοηθούν να λάβουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Δουλεύουν με την ομάδα τους για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ιδέες τους, να τελειοποιούν τις παρουσιάσεις τους και έπειτα παρουσιάζουν στους κριτές το δημιούργημα τους.

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΛΛΑΔΑ,EGG-Enter*Grow*Go,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home