“Γλυκοκοιτάζει τον Πειραιά” η Samsung

Στην Αθήνα ο CEO της Samsung Electronics

“Γλυκοκοιτάζει τον Πειραιά” η Samsung

Την Ελλάδα πρόκειται να επισκεφθεί την Πέμπτη ο Βοο-Keun Yoon, ένας από τους τρεις διευθύνοντες συμβούλους της Samsung Electronics. Όπως αναφέρουν οι υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Yoon είναι αρκετά πιθανό να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της Cosco.

Ο κ. Yoon έχει υπό την ευθύνη του τον τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικών της Samsung Electronics και αναμένεται να ενημερωθεί από την Cosco για τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου ο κορεατικός κολοσσός να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως διαμετακομιστικό κόμβο για τα προϊόντα της προς την ευρωπαϊκή αγορά. Σημειωτέον πως η Samsung Electronics είναι η εταιρεία με τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς παγκοσμίως σε κατηγορίες όπως είναι οι τηλεοράσεις και τα κινητά τηλέφωνα, ενώ γενικότερα είναι εξαιρετικά ισχυρή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας.

Εφόσον επαληθεφθούν οι πληροφορίες, η Samsung θα αποτελέσει την τέταρτη (τουλάχιστον) εταιρεία από το χώρο της τεχνολογίας που έχουν εκδηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον τους να χρησιμοποιήσουν το λιμάνι του Πειραιά ως διαμετακομιστικό κόμβο για τα προϊόντά τους. Είχαν προηγηθεί η Hewlett Packard, η Huawei και η ZTE.

ΕΛΛΑΔΑ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home