Ξεκίνησε το Spotify στην Ελλάδα

Deasy @ 24.09.2013
Ξεκίνησε το Spotify στην Ελλάδα

Διαθέσιμο είναι εδώ και μερικές ώρες το Spotify App και στη χώρα μας, προσφέροντας μία τεράστια συλλογή αρκετών εκατομμυρίων τραγουδιών και πολλών μουσικών ραδιοφωνικών σταθμών και στους Έλληνες χρήστες smartphone αλλά και ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέσα από την διεύθυνση https://www.spotify.com/gr/.

H premium υπηρεσία streaming μουσικής διατίθεται δωρεάν για δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα, με τις τιμές των συνδρομητικών πακέτων να αγγίζουν τα 6,99 ευρώ/μήνα, 20,97 ευρώ για τρεις μήνες και 41,94 για έξι μήνες συνδρομής. Ταυτόχρονα, παρέχει την ευκαιρία δωρεάν δοκιμής της εφαρμογής για 48 ώρες, με εγγραφή μέσω του Facebook λογαριασμού των χρηστών.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία αύριο, καθώς έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία στελέχη της εταιρείας Spotify θα προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις. Ταυτόχρονα, αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα ξεδιαλύνει μέσα στις επόμενες μέρες και η προνομιακή σχέση της υπηρεσίας με την Cosmote, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες.

Προς το παρόν, μπορείς να κατεβάσεις τις σχετικές εφαρμογές για Android από εδώ και για iOS από εδώ.   

SPOTIFY,ΜΟΥΣΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home