Στην οθόνη ποντάρει η LG

Προτεραιότητα η εμπειρία θέασης του καταναλωτή

Deasy @ 24.03.2013
Στην οθόνη ποντάρει η LG

Προτεραιότητα αποτελεί για την LG να ανταποκριθεί στην ανάγκη των καταναλωτών για κορυφαία εμπειρία θέασης και κατ’ επέκταση συσκευών που προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας. Συσκευών σε όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως τηλεοράσεις, smartphones, οθόνες για PCs κ.α.

Προς αυτήν την κατεύθυνση στον τομέα των τηλεοράσεων η LG έχει εδραιώσει την παρουσία της, αναπτύσσοντας ιδιαίτερα την τεχνολογία OLED, η οποία προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της τεχνολογίας Ultra HD, με τις πρώτες οθόνες να βρίσκονται ήδη στην αγορά διαθέτοντας τέσσερις φορές καλύτερη  ανάλυση σε σχέση με τις συμβατικές HD οθόνες.

Την ίδια έμφαση δίνει και στον τομέα των smartphones, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια σε όλες τις κορυφαίες της προτάσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν και μία από τις πρώτες εταιρείες που έφεραν 3D χωρίς γυαλιά στο χώρο των κινητών (χωρίς ωστόσο να έχει τελικά και την αναμενόμενη εμπορική επιτυχία).  Τέλος, στον τομέα των monitors, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το εντυπωσιακό monitor αφής LG ET83 Touch 10  με τεχνολογία IPS που προσφέρει ευρεία γωνία θέασης και εξαιρετική χρωματική απόδοση. Η δυνατότητα αφής σε 10 διαφορετικά σημεία της επιφάνειας του monitor  εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τη χρήση των Windows 8, ενώ  προσφέρει στο χρήστη την άνεση και την ευκολία που έχει συνηθίσει στο περιβάλλον του smartphone του.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home