Samsung KNOX: λύση ασφάλειας δεδομένων σε φορητές συσκευές

Μία ολοκληρωμένη λύση, ιδανική για εργασία και διασκέδαση

Deasy @ 28.02.2013
Samsung KNOX: λύση ασφάλειας δεδομένων σε φορητές συσκευές

Το Samsung KNOX, μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας για φορητές συσκευές Android παρουσίασε η Samsung. Το KNOX ενσωματώνει το Security Enhanced Android που έχει αναπτυχθεί από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης ακεραιότητας, που έχουν αναπτυχθεί τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε Android. Με απλά λόγια, η λύση διαχωρίζει την επαγγελματική από την προσωπική χρήση μιας φορητής συσκευής, προσφέροντας προστασία των επαγγελματικών δεδομένων και εφαρμογών από διαρροή, ιούς και επιθέσεις κακόβουλων προγραμμάτων.

To Samsung KNOX είναι ελαφρύ και συμβατό με την υπάρχουσα υποδομή των επιχειρήσεων, παρέχοντας ασφάλεια και ευκολία στα τμήματα IT που δεν επιθυμούν να περιορίζονται ως προς το μοντέλο της συσκευής που θα πρέπει να έχουν οι χρήστες στα χέρια τους.

Η πρόσβαση στο  ΚΝΟΧ γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία, μέσω ενός εικονιδίου στην αρχική οθόνη, προσφέροντας στους χρήστες μια ποικιλία επιχειρησιακών εφαρμογών σε ασφαλές περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των email, του προγράμματος περιήγησης στο internet, των επαφών, του ημερολογίου, της κοινής χρήσης αρχείων, της συνεργασίας, του CRM κ.α.

SMARTPHONES,TABLETS,ANDROID,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home