Η Google θα μας βάλει τα γυαλιά

ή, τουλάχιστον, έτσι θέλει...

Deasy @ 22.02.2012
Η Google θα μας βάλει τα γυαλιά

Γεύση από την επιστημονική φαντασία ελπίζει να βάλει στην καθημερινότητά μας η Google που ενδεχομένως να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες ένα ζευγάρι έξυπνων γυαλιών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αμερικανικά ΜΜΕ και blogs τα γυαλιά θα χρησιμοποιούν μια έκδοση του Android και θα ενσωματώνουν στους φακούς μικρές οθόνες χαμηλής ανάλυσης.

Τα γυαλιά θα συνδέονται με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας (σ.σ. αν και φανταζόμαστε πως μια έκδοση για  wi-fi  θα είναι επίσης στα σκαριά) και θα διαθέτουν λειτουργία GPS . Επίσης θα προβάλουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το τρέχον σημείο στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης ή τα πιο πρόσφατα μηνύματα που έφτασαν στο email του. Γίνεται επίσης λόγος για  μια μίνι-κάμερα που επίσης θα ενσωματωθεί στα γυαλιά, ενώ για την πρόσβαση στις πληροφορίες αντί ποντικιού ή δαχτύλου (όπως συνηθίσαμε πια στα smartphones) ο χρήστης θα κουνάει ελαφρά το κεφάλι του. Ολα αυτά, βέβαια, στη θεωρία υποτίθεται πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε περισσότερα νέα από τα εργαστήρια της Google.

GOOGLE,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home