Δωρεάν notebooks από τη Vodafone

Οι νέοι συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Mobile Broadband μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα HP Pavilion dm1 και ACER 1410!

Deasy @ 27.09.2010
Δωρεάν notebooks από τη Vodafone

Όλοι οι νέοι συνδρομητές που εγγράφονται στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εντελώς δωρεάν ανάμεσα στα notebooks HP Pavilion dm1 και ACER 1410! Τα notebooks HP Pavilion dm1 και ACER 1410 αποτελούν μια ιδανική λύση για ιδιώτες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα ελαφρύ και μικρό φορητό υπολογιστή που χωράει παντού.

Με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη οθόνη 11,6’’ και το εργονομικό πληκτρολόγιο, προσφέρουν στο συνδρομητή πολύ καλή εμπειρία στην εργασία, αλλά και την ψηφιακή ψυχαγωγία. Οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν διασκέδαση και εργασία, έχοντας το Internet μαζί τους κάθε στιγμή, απολαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες λήψης δεδομένων μέσω του USB modem Vodafone Κ4505, το οποίο προσφέρεται ως δώρο. Επιπλέον, η Vodafone παρέχει δωρεάν την ελληνική έκδοση του Microsoft Office Home and Student 2007.

Η προσφορά ισχύει για κάθε νέα σύνδεση 24μηνης διάρκειας στα προγράμματα VMB 10GB με 34,56 ευρώ/ μήνα και Unlimited με 44,91 ευρώ/ μήνα, μέχρι και 30/09.

HEWLETT-PACKARD,ACER,MOBILE COMPUTING,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home