Με αφορμή πρόσφατη δημοσίευση σε Βρετανικό περιοδικό που αναφέρεται σε πλάνο απόσυρσης των brands Walkman και Cyber-shot από τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η πληροφορία αυτή είναι αναληθής, αφού τα brands αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ισχυρή παρουσία στην γκάμα της και να έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές.
Τα κινητά τηλέφωνα που φέρουν την υπογραφή Walkman και Cyber-shot αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της Sony Ericsson και πιστοποιούν την βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας στα προιόντα της, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να διασκεδάζει ακούγοντας τη μουσική που επιθυμεί και απαθανατίζοντας ωραίες στιγμές καθημερινά, όπου και αν βρίσκεται.
Επιπρόσθετα η Sony Ericsson, ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο 2009 και το λανσάρισμα της νέας πρωτοπόρου προιοντικής κατηγορίας Entertainment Unlimited. Τα προιόντα αυτά θα συνδυάζουν τις καλύτερες λειτουργίες των Walkman και των Cyber-shot κινητών, θα συνδέονται εύκολα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και θα διευκολύνουν τον χρήστη να μοιράζεται εύκολα τα αρχεία του με άλλους. Η νέα αυτή πρόταση εστιάζει στην πιο ολοκληρωμένη, συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που θέλει να απολαύσει κάθε σύγχρονος νέος καταναλωτής από το κινητό του τηλέφωνο.




















































































Σχόλια