Κάντο όπως το Facebook

Deasy @ 27.01.2012
Κάντο όπως το Facebook

Κοντά στο επίσημο λανσάρισμα των σελίδων εμπλουτισμένου προφίλ βρίσκεται το twitter, σε μια προφανή προσπάθεια να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα χρησιμοποιήσουν κυρίως μεγάλες επιχειρήσεις για να διαφημίσουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω προσκλήσεων εδώ και λίγες εβδομάδες και ορισμένες εταιρείες έχουν ήδη δοκιμάστει κάποιες από τις δυνατότητές της.  Τα εμπλουτισμένα προφίλ θα περιέχουν όλα όσα περιμένει κανείς να δει σε μια σελίδα του twitter (αριθμός followers και tweets, hashtags, παρόμοιοι χρήστες κ.τ.λ.) με το επιπλέον όμως στοιχείο ότι ο κάτοχός της θα μπορεί να προσθέτει ό,τι επιπρόσθετο θέλει, όπως παιχνίδια ή προωθητικό υλικό. 

Οπως φαίνεται το twitter πάει να κάνει για τους διαφημιζόμενους ό,τι προσφέρει το Facebook εδώ και πολύ καιρό στο σύνολο των χρηστών του, καθένας από τους οποίους μπορεί να δημιουργήσει μια σελίδα και με τη χρήση κάποιων πρόσθετων λειτουργιών να βάλει ό,τι θέλει σε αυτή.

Η προσέγγιση του twitter μάλλον είναι βούτυρο στο ψωμί των εταιρειών, αφού αυτές θα μπορούν να βάλουν στην twitter σελίδα τους  πολλά στοιχεία από αυτά που διατηρούν στην Facebook πλευρά τους. Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα υποδεχτούν τις αλλαγές οι απλοί χρήστες του twitter.

TWITTER,FACEBOOK,SOCIAL MEDIA,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,FACEBOOK,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home