Με μια μεγάλη προσφορά μπαίνουν τα laptops της Huawei στην ελληνική αγορά

Προσφορά 1+1 για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία.

Με μια μεγάλη προσφορά μπαίνουν τα laptops της Huawei στην ελληνική αγορά

Οι άνθρωποι της Huawei δεν έκρυψαν ποτέ την πρόθεσή τους να αποτελέσουν ένα σημαντικό έως και κυρίαρχο παίκτη σε κάθε προϊοντική κατηγορία που έχει παρουσία η εταιρεία. Το ίδιο συνέβη και με τα laptops όταν αποκαλύφθηκαν πριν από μερικά χρόνια, με την κινεζική εταιρεία να εκφράζει τότε την διάθεσή της να ανέβει γρήγορα στην κατάταξη των κατασκευαστών και να μπει στην πρώτη τριάδα.

Η «επιθετικότητα» αυτή μεταφέρεται πλέον και στην ελληνική αγορά, στην οποία από τις 3 Μαρτίου και έπειτα οι φορητοί υπολογιστές της Huawei αποκτούν πλέον επίσημη παρουσία. Η αρχή γίνεται με δύο μοντέλα, το Matebook D14 και το λίγο μεγαλύτερο D15, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας, διαθέτοντας ανταγωνιστικές τιμές και εξαιρετικά για την κατηγορία χαρακτηριστικά. Όμως για την αρχή στη Huawei δεν αρκεί ο υψηλός δείκτης value for money αλλά τον συνοδεύει και με μια μεγάλη προσφορά, από αυτές που συνηθίζει να πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρεία στη χώρα μας. Ειδικότερα, όσοι σπεύσουν να προπαραγγείλουν τα Huawei Matebook D14 και D15, μέχρι τις 2 Μαρτίου θα λάβουν ως δώρο και ένα smartphone Huawei Nova 5T. H προσφορά ισχύει, σύμφωνα με την εταιρεία, για περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Η επιλογή του συγκεκριμένου smartphone δεν είναι τυχαία, καθώς το Nova 5T, αν και με αρχική τιμή 499 ευρώ, είναι το πιο προσιτό smartphone της εταιρείας που υποστηρίζει τη λειτουργία Huawei Share. Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας ο χρήστης μπορεί απλά να ακουμπήσει το κινητό του πάνω στο laptop και να μεταφέρει ή να διαχειρίζεται το περιεχόμενο του smartphone στη μεγάλη οθόνη του φορητού υπολογιστή.

Τα Huawei Matebook D14 και D15 αποτελούν δύο προτάσεις, με πολυτελή κατασκευή, λεπτό πάχος και σύγχρονα χαρακτηριστικά, που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στο μέσο χρήστη, που αναζητά υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή. Ειδικότερα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο laptops έχουν ως εξής:

  Huawei Matebook D14 Huawei Matebook D15
Βάρος 1,38 κιλά 1,53 κιλά
Πάχος 15,9 χιλιοστά 16,9 χιλιοστά
Μέγεθος οθόνης 14 ίντσες 15 ίντσες
Τεχνολογία οθόνης LCD IPS FullView LCD IPS FullView
Ανάλυση οθόνης Full HD (1920 x 1080 pixels) Full HD (1920 x 1080 pixels)
Επεξεργαστής Ryzen 5 3500U Ryzen 5 3500U
Μνήμη RAM 8GB 8GB
Γραφικά Radeon Vega 8 Radeon Vega 8
Αποθηκευτικός χώρος 512GB 256GB

Τα δύο νέα laptops συνοδεύονται από μεγάλη μπαταρία που επαρκεί για περισσότερες από 9 ώρες αναπαραγωγής video full HD, ενώ διαθέτουν και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Στην περίπτωση του D14, ο φορτιστής της συσκευασίας μπορεί να γεμίσει το 46% της μπαταρίας σε μισή ώρα, ενώ στην περίπτωση του D15 το ποσοστό φόρτισης για τον ίδιο χρόνο ανεβαίνει στο 53%.

Η τιμή των δύο νέων laptops έχει διαμορφωθεί ως εξής: 749 ευρώ για το D14 και 699 ευρώ για το D15.

 

HUAWEI MATEBOOK D14,HUAWEI MATEBOOK D15,LAPTOP,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home