Εξαντλήθηκε το αρχικό απόθεμα των laptops Huawei Matebook D14 & D15

Deasy @ 08.03.2020
Εξαντλήθηκε το αρχικό απόθεμα των laptops Huawei Matebook D14 & D15

Παραπάνω από θερμή ήταν η ανταπόκριση των Ελλήνων καταναλωτών στην προσφορά της Huawei για τα laptops Huawei Matebook D14 και Matebook D15 στην ελληνική αγορά.

Όπως έκανε γνωστό η εταιρεία το αρχικό απόθεμα των παραπάνω συσκευών για τη διαδικασία των προπαραγγελιών εξαντλήθηκε ήδη, με τους καταναλωτές που ανταποκρίθηκαν στην προσφορά να ήταν τέσσερις φορές περισσότεροι από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η κυκλοφορία των νέων laptops Matebook D14 και D15 στην Ελλάδα ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Όμως η εταιρεία είχε ενεργοποιήσει από τις 24 Φεβρουαρίου και για όλες τις προηγούμενες ημέρες μέχρι τις 3 Μαρτίου μια πολύ σημαντική προσφορά για όσους σπεύσουν να προπαραγγείλουν τις συσκευές. Συγκεκριμένα, με κάθε προπαραγγελία ενός εκ των δύο μοντέλων ο καταναλωτής έπαιρνε ως δώρο το smartphone Huawei Nova 5T.

Τα Huawei Matebook D14 και D15 σηματοδοτούν το ντεμπούτο της Huawei στην κατηγορία των laptops  για την ελληνική αγορά. Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, όπως υπόσχεται η εταιρεία, αναμένεται να εμπλουτίσει τις προτάσεις στην κατηγορία με νέα μοντέλα. Τα Matebook D14 και Huawei D15 παραμένουν διαθέσιμα μέσω του δικτύου επισήμων συνεργατών της Huawei.

LAPTOP,HUAWEI MATEBOOK D14,HUAWEI MATEBOOK D15,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home