TCL 40SE: To νέο budget smartphone με την εκπληκτική οθόνη και τον εντυπωσιακό ήχο

Advertorial @ 05.04.2023
TCL 40SE: To νέο budget smartphone με την εκπληκτική οθόνη και τον εντυπωσιακό ήχο

Για τους περισσότερους από εμάς το smartphone είναι… το δεξί μας χέρι. Εκτός από το κομμάτι της επικοινωνίας, είναι ο προσωπικός μας φωτογράφος, το GPS στο αυτοκίνητο μέχρι και το ηλεκτρονικό μας πορτοφόλι, με το οποίο πραγματοποιούμε πληρωμές καθημερινά.  Αν και οι ρόλοι του είναι πολλοί και διαφορετικοί, κάθε φορά που έρχεται η στιγμή της αντικατάστασης χρειάζεται προσοχή στην επιλογή, για να μην την πληρώσουμε ακριβά, στην κυριολεξία!

Με λίγα λόγια θέλουμε μια value for money συσκευή που να ικανοποιεί όλες μας τις απαιτήσεις, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία. «Είναι αυτό δυνατόν»; θα αναρωτηθούν πολλοί. Η απάντηση έρχεται από την TCL και έχει όνομα TCL 40SE. Πάμε όμως να δούμε την νέα πρόταση της TCL πιο αναλυτικά.

 

Βυθίσου στο αγαπημένο σου περιεχόμενο

Η πρώτη γνωριμία λένε οι περισσότεροι είναι και η πιο σημαντική. Το ίδιο ισχύει και με το TCL 40SE που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά και το πρώτο κράτημα. Από την πρώτη γνωριμία και εμπειρία με την εντυπωσιακή οθόνη 6,75 ιντσών τεχνολογίας NXTVISION που έρχεται να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση σας σε επίπεδο προβολής. Με ρεαλιστικά κι έντονα χρώματα, υπόσχεται μια κινηματογραφικού τύπου προβολή, για να μην χάνετε ούτε το παραμικρό οπτικό εφέ.

Με 90% screen-to-body ratio, τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι σχεδόν ανύπαρκτα, για να «βυθιστείτε» ακόμη περισσότερο σε αυτό που παρακολουθείτε. Είτε είστε φαν του Netflix και δε χάνετε καμία νέα κυκλοφορία, είτε αγαπάτε τα online books, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χάνετε το παραμικρό από το περιεχόμενο, για να παραμένετε προσηλωμένοι με τις ώρες. Και φυσικά χωρίς να νιώθετε τα μάτια σας κουρασμένα, λόγω της νέας λειτουργίας που σας προστατεύει από την μπλε ακτινοβολία.

Οι εκπλήξεις της οθόνης δεν σταματούν εδώ όμως. Με ρυθμό ανανέωσης έως 90Hz, η εμπειρία παραμένει απρόσκοπτη ανεξάρτητα από τη χρήση του smartphone. Από τον συνηθισμένο έλεγχο στα emails, το καθημερινό πρωινό σκρολάρισμα στα social media και το gaming, όλα θα κυλούν ομαλά και κυρίως γρήγορα.

Αν ανήκετε στους φανατικούς gamers, το TCL 40SE σίγουρα θα γίνει η ΝΟ 1 επιλογή σας για να συνεχίσετε την πίστα που είχατε αφήσει στη μέση, όπου κι αν βρίσκεστε: από το λεωφορείο για τη δουλειά μέχρι ένα μακρινό ταξίδι με πλοίο. Το νέο λογισμικό NXTURBO σας βοηθά να παραμένετε αφοσιωμένοι στο αγαπημένο σας παιχνίδι κάθε στιγμή, βελτιώνοντας την GPU σε ποσοστό 30% αλλά και την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 17%.

Απολαύστε κάθε λεπτό δράσης χωρίς αναπάντεχες επιβραδύνσεις ή την συνηθισμένη αγωνία για τη διάρκεια της μπαταρίας. Με άλλα λόγια, αφήστε το φορτιστή στην άκρη και «χαθείτε» σε κάθε κρίσιμη αποστολή και πίστα σε κάθε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Μπορεί να ακούγεται ιδανικό σενάριο αλλά η TCL υπόσχεται να το κάνει πραγματικότητα.

 

 

Ο καθηλωτικός ήχος συμπληρώνει την εμπειρία

Αν η εικόνα είναι το 50% στις εφαρμογές ψυχαγωγίας, το άλλο 50% συμπληρώνεται από την ποιότητα του ήχου. Το TCL 40SE υπόσχεται και σε αυτό το επίπεδο μια καθηλωτική εμπειρία από από τα διπλά ηχεία τεχνολογίας NXTVISION. Ο πλούσιος και βαθύς στερεοφωνικός ήχος που προσφέρει η νέα πρόταση της TCL ζωντανεύει κάθε σκηνή δράσης από την ταινία που παρακολουθείτε ή από το παιχνίδι που παίζετε. Παράλληλα, κάθε τραγούδι από το Spotify ή κάθε άλλη μουσική υπηρεσία αναπαράγεται πιστά και εσείς μπορείτε να βυθιστείτε ολοκληρωτικά στη μαγεία της αγαπημένης σας μουσικής.

 

Απαθανατίστε κάθε στιγμή σας

Όλοι μας θέλουμε να κρατήσουμε στιγμιότυπα από τις στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, δημιουργώντας αναμνήσεις μέσα από ποιοτικές λήψεις, που θα μας ταξιδέψουν ξανά σε εκείνες τις ημέρες. Η κύρια κάμερα 50MP του TCL 40SE θα σας χαρίσει εντυπωσιακές φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια και πλούσια χρώματα, αποτυπώνοντας με μεγάλη ακρίβεια, όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Ακόμη, οι λειτουργίες Low Light HDR και Low Light Portrait εξασφαλίζουν εξίσου ποιοτικές νυχτερινές φωτογραφίες με καθαρότητα και ευκρίνεια, ακόμη κι αν το φως είναι ελάχιστο.  Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι έξυπνες λειτουργίες ΑΙ έχουν και συνέχεια. Ενεργοποιώντας το Steady Snap, μπορείτε να φωτογραφίζετε ό, τι κινείται… στην κυριολεξία, με εκπληκτικά σταθερές λήψεις κινούμενων θεμάτων.

 

Multitasking πιο εύκολα από ποτέ

Παράλληλα, η νέα πρόταση της TCL εξασφαλίζει μια ομαλή εμπειρία χρήσης ότι κι αν κάνετε. Ακόμα και οι πιο βαριές εφαρμογές εκτελούνται άψογα, χάρη στην μεγάλη και επεκτάσιμη RAM (6+3GB) της συσκευής. Το TCL 40SE έχει μια πρωτοποριακή λειτουργία, αφού μπορεί να δανείζεται επιπλέον GB για τη RAM από τον αποθηκευτικό του χώρο, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε κανενός είδους κώλυμα ακόμη και όταν θέλετε να φέρετε τη συσκευή στα όριά της.

Αν λοιπόν δεν θέλετε να κάνετε καμία έκπτωση στα τεχνικά χαρακτηριστικά και στα επίπεδα ψυχαγωγίας, χωρίς να δαπανήσετε μεγάλο budget, το TCL 40SE ήρθε για να σας βγάλει από το αδιέξοδο της επιλογής.

 

TCL 40SE,SMARTPHONES,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home