Ανακάλυψε τη νέα σειρά TCL 40SE

Advertorial @ 28.03.2023
Ανακάλυψε τη νέα σειρά TCL 40SE

Όπως θα έχεις παρατηρήσει διανύουμε μια εποχή που οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα έχουν πάρει την… ανηφόρα. Πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών μοιάζουν να έχουν ακριβύνει τόσο πολύ που στους περισσότερους από εμάς μοιάζουν να είναι άπιαστο όνειρο, αφού απαιτούνται πολλά χρήματα για την απόκτησή τους.

Ευτυχώς για εμάς τους καταναλωτές υπάρχουν και αρκετές εταιρείες που δεν μπαίνουν σ’ αυτό το παιχνίδι της αύξησης τιμών, παρουσιάζοντας προϊόντα που παραμένουν προσιτά, χωρίς εκπτώσεις… σε τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής.

Η TCL είναι ένα από αυτά τα λίγα παραδείγματα εταιρειών και το νέο της smartphone TCL 40SE ένα από τα ελάχιστα μοντέλα αυτής της εποχής που μπορούν υπερήφανα να φέρουν τον τίτλο μιας εξαιρετικής value for money πρότασης. Μιας πρότασης που καταφέρνει να προσφέρει απίθανα χαρακτηριστικά σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος και να υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης σε όλα τα σημεία που δίνει έμφαση ο μέσος χρήστης στην καθημερινότητά του: στην πλοήγηση στο Internet και στα social media, στην ψυχαγωγία για την παρακολούθηση ταινιών, σειρών ή στην ακρόαση μουσικής, στη φωτογραφία και στην αποτύπωση σημαντικών στιγμών, χωρίς επιπρόσθετα το άγχος της συνεχούς φόρτισης. Η TCL καταφέρνει στη νέα της πρόταση να ενσωματώσει αρκετές προηγμένες τεχνολογίες, έτσι ώστε εμείς ως καταναλωτές να πάρουμε πίσω τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Ενδεικτικά, η μεγάλη οθόνη 6,75 ιντσών και τεχνολογίας NXTVISION υπόσχεται όχι μόνο τα πιο ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, αλλά και έντονη φωτεινότητα με εξαιρετική αντίθεση, που υπόσχονται πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία, προστατεύοντας και ξεκουράζοντας τα μάτια μας, μειώνοντας την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία των οθονών. Ταυτόχρονα, ο ρυθμός ανανέωσης έως 90Hz προσφέρει απρόσκοπτο σερφάρισμα στο Internet και gaming με ομαλή και καθαρή εικόνα χωρίς κολλήματα. Η κορυφαία οπτική εμπειρία συνοδεύεται και από πλούσιο και βαθύ ήχο, χάρη στα διπλά στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρει το νέο smartphone.

Για όσους αναζητούν τις μέγιστες επιδόσεις ιδιαίτερα στο πεδίο του gaming, το TCL 40SE φέρει μια ακόμα τεχνολογία επόμενης γενιάς, το νέο λογισμικό NXTURBO που βελτιώνει την απόδοση της GPU κατά 30%, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας έως και 17%. Με το NXTURBO, βελτιώνεται εντυπωσιακά η απόδοση του TCL 40SE, αφήνοντας στον χρήστη μία μόνο έγνοια: τα ρεκόρ που θέλει να σπάσει και τις πίστες που θέλει να περάσει.

 

Ο προσωπικός σου φωτογράφος

Το TCL 40SE έρχεται με τριπλό σύστημα κύριας κάμερας έτσι ώστε να ικανοποιήσει κάθε πιθανή ανάγκη και φωτογραφικό σενάριο. Από streetstyle λήψεις σε κάποιο στενό του Ψυρρή, ή μια κυριακάτικη βόλτα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μέχρι εντυπωσιακά πορτρέτα, οι επαγγελματικού τύπου φωτογραφίες θα ξυπνήσουν το φωτογραφικό ταλέντο των χρηστών. Η κύρια κάμερα ανάλυσης 50ΜΡ, με έξυπνες λειτουργίες ΑΙ, μπορεί να αποτυπώσει κάθε σημαντική στιγμή, μέρα ή νύχτα. Οι λειτουργίες Low Light HDR και Low Light Portrait εξασφαλίζουν εξίσου ποιοτικές φωτογραφίες ακόμη και με λιγοστό φως, ενώ με το Steady Snap οι χρήστες του TCL 40SE μπορούν να πετύχουν πεντακάθαρα στιγμιότυπα ακόμα κι όταν το θέμα τους βρίσκεται εν κινήσει, μέσω ταχύτατης εστίασης και ενισχυμένης σταθερότητας.

Οι «εκπλήξεις» όμως δεν σταματούν εδώ. H λατρεία όλων για τις selfie είναι γνωστή και φυσικά η TCL δεν θα μπορούσε να μην την λάβει υπόψιν στο TCL 40 SE. Μια κάμερα 8 ΜP με μια σειρά καινοτόμων λειτουργιών, μεταφράζονται σε ξεχωριστές selfies με ζωντανά χρώματα και ομοιόμορφη αποτύπωση του τόνου της επιδερμίδας, χάρη στο Auto Capture που αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μαζί με τα παραπάνω, το TCL 40SE έρχεται με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 256GB, όπως επίσης και πλούσια μνήμη RAM 6+3GB. Μπερδεύτηκες; Το νέο smartphone της TCL φέρνει τη λειτουργία επέκτασης RAM, που μπορεί να δανείζεται έως και 3GB από τη ROM, αυξάνοντας τα όρια της συσκευής και μαζί εκείνα των χρηστών στο multitasking και σε κάθε είδους απαιτητική εφαρμογή που θέλουν να παίζουν στα… δάχτυλά τους.

Ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του TCL 40SE ολοκληρώνεται και με μια πολύ μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας 5010mAh, που προσφέρει υψηλή αυτονομία. Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει ενσωματώσει και στο smart manager της συσκευής, δύο modes εξοικονόμησης ενέργειας.

Αν έχει φθάσει η ώρα να βάλεις μπρος την αγορά νέου smartphone που τόσο καιρό αναβάλλεις, η TCL σε καλεί να ανακαλύψεις το νέο TCL 40SE και την πληθώρα των εμπειριών που μπορεί να σου προσφέρει.

 

*Το TCL 40SE προσφέρεται και σε έκδοση 128GB, που συνοδεύεται από RAM 4+2GB. 

TCL 40SE,SMARTPHONES,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home