Το HUAWEI MatePad 11 χωράει σε μόλις 7 χιλιοστά όλο τον κόσμο σου

Advertorial @ 24.12.2021
Το HUAWEI MatePad 11 χωράει σε μόλις 7 χιλιοστά όλο τον κόσμο σου

Τα χρόνια που τα tablets αποτελούσαν μια ενδιάμεση συσκευή, ανάμεσα στα smartphones και τους φορητούς υπολογιστές, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τα σύγχρονα tablets προσφέρουν πλέον αναβαθμισμένες λειτουργίες, εκτοπίζοντας από την καθημερινότητά μας πλήθος άλλων συσκευών, και προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, ψυχαγωγία, αλλά και παραγωγικότητα όπου κι αν βρίσκεστε.

Το HUAWEI Matepad 11 μπορεί να υπερηφανεύεται ότι καταφέρνει όλα τα παραπάνω στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Είναι ένα ολοκληρωμένο tablet με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, ένα πραγματικό πολυεργαλείο, ικανό όχι μόνο να ανταποκριθεί στην απαιτητική καθημερινότητά μας, αλλά να προσφέρει και εμπειρίες που μάλλον δεν τις είχαμε φανταστεί.    

 

Ζωντανές εικόνες, πλούσια γραφικά και αναβαθμισμένη γραφίδα

Αν η εικόνα είναι 1000 λέξεις, στο HUAWEI Matepad 11 είναι πολύ περισσότερες, χάρη στην εντυπωσιακή οθόνη των 10,95 ιντσών, που προσφέρει ανάλυση 2.560 × 1.600 pixels. Μία οθόνη που προσφέρει απλόχερα ζωντανά χρώματα, απίστευτη ευκρίνεια και αυξημένη φωτεινότητα, για άνετη χρήση ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως. Ιδανική για την παρακολούθηση streaming ταινιών και σειρών, αλλά και για τα παιχνίδια, χάρη στον εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης των 120Hz, ανεβάζοντας το επίπεδο ψυχαγωγίας στα ύψη. Όταν δηλαδή η δράση συμβαίνει με καταιγιστικό ρυθμό η οθόνη του HUAWEI Matepad 11 υπόσχεται να ανταποκριθεί άριστα στις υψηλές απαιτήσεις των γραφικών, ώστε να μην χάσουμε οποιοδήποτε καρέ από τα μάτια μας. Και η χρωματική γκάμα DCI-P315 κάνει την έγχρωμη οθόνη ακόμα πιο ζωντανή κατά την παρακολούθηση κάθε είδους βίντεο. 

Αλλά και στη λιγότερο απαιτητική χρήση, κατά το σερφάσισμα στο Internet ή σε κάποιο έγγραφο το refresh rate των 120Hz υπόσχεται ένα απίθανα ομαλό scrolling. Επιπρόσθετα, η Flicker Free οθόνη του tablet με πιστοποίηση από το φορέα TÜV Rheinland περιορίζει την κόπωση των ματιών, ακόμα και κατά την πολύωρη χρήση, μειώνοντας τις εκπομπές της μπλε ακτινοβολίας.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν θέλετε λοιπόν ένα tablet για να απολαμβάνετε την παρακολούθηση ταινιών και σειρών στον καναπέ, αλλά και το κρεβάτι ή μια συσκευή για πιο καθημερινή χρήση η οθόνη του HUAWEI Matepad 11 θα σας γεμίσει πολλά χαμόγελα. Όμως το νέο tablet της HUAWEI έχει ακόμα ένα λόγο για να σας κάνει να χαμογελάσετε. Τη γραφίδα M-Pencil, η οποία φέρνει μια νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τη συσκευή και υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη για δημιουργική έκφραση.  Διαθέτει νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, αλλά και αιχμηρή υφή για γρήγορη απόκριση, που θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε απρόσκοπτα στο σχέδιο που θέλετε να δημιουργήσετε. Επιπλέον, μεταξύ των λειτουργιών που υποστηρίζει είναι το HUAWEI FreeScript, το οποίο μετατρέπει σε πραγματικό χρόνο το χειρόγραφο σε ψηφιακό κείμενο! Κρατήστε σημειώσεις, απαντήστε σε μηνύματα, δημιουργήστε σχόλια και σχεδιάστε τέλεια διαγράμματα, όλα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση.

Ενώ με το Magnetic Keyboard μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί τη λειτουργικότητα ενός κανονικού laptop. Το πληκτρολόγιο εφαρμόζει μαγνητικά στο tablet και συνδέεται αυτόματα μέσω bluetooth. Διαθέτει διαδρομή πλήκτρου 1,3mm για άνετη εργασία και συγγραφή μακροσκελών κειμένων. Για αυτές τις γιορτές προσφέρεται ως δώρο.


Παραγωγικότητα στα ύψη

Αν πιστεύατε ότι ένα tablet έρχεται να καλύψει έκτακτες περιπτώσεις για τις απαιτήσεις της εργασίας το HUAWEI Matepad 11 θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τα πιστεύω σας. Ξεκινώντας από την εξαιρετικά οργανωμένη οθόνη που συναντά κάποιος με την πρώτη ματιά και διαθέτοντας μια γκάμα προηγμένων λειτουργιών, το νέο tablet μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

Συνδυάστε το με το μαγνητικό πληκτρολόγιο και έχετε ένα πλήρες σύστημα που θα ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Επιπρόσθετα, ο πολλαπλασιαστής εφαρμογών προσθέτει τη νέα λειτουργία κλειδώματος παραθύρων για να σας επιτρέψει να εκτελέσετε δύο εργασίες στα ίδια application ενώ το Multi-Window σάς επιτρέπει να ανοίξετε έως και 4 εφαρμογές σε μία οθόνη. Επιπρόσθετα, χάρη στη λειτουργία Multi-Screen Collaboration, η οθόνη του Matepad 11 μπορεί να συνδεθεί με εκείνη του υπολογιστή και σε συνδυασμό με τη λειτουργία Extend Mode, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως επέκταση, αποκτώντας τη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας που έχετε φανταστεί. Σαν κερασάκι έρχεται και η λειτουργία Collaborate Mode, για να μεταφέρετε κάθε μορφής περιεχόμενο από τη μια συσκευή στην άλλη. Με ένα απλό drag & drop.

 

Μοναδικός ήχος και πολλά ακόμη καλούδια

Το HUAWEI Matepad 11 υπόσχεται να αποτελέσει και το προσωπικό σας ηχοσύστημα, με το οποίο θα απολαμβάνετε κάθε μουσικό κομμάτι από τις streaming υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Τέσσερα ηχεία από τη Harman/Kardon, με έντονα μπάσα και ζωηρά πρίμα υπόσχονται γεμάτο ήχο, υψηλής πιστότητας για να απολαύσετε το Last Christmas, το Santa Baby ή ακόμα όλα τα ηχητικά εφέ του Die Hard με απόλυτη πιστότητα.

Εκτός όμως από τον ήχο που έρχεται στα αυτιά σας το Matepad 11 εξασφαλίζει και τον ήχο της δικής σας φωνής για τις βιντεοκλήσεις με τους φίλους και τις τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας. Τα 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα αντιλαμβάνονται με ακρίβεια τη φωνή σας, ενώ η τεχνολογία μείωσης θορύβου, φιλτράρει οποιοδήποτε θόρυβο προέρχεται από το περιβάλλον σας για καλύτερη επικοινωνία.

Οι εκπλήξεις όμως το HUAWEI Matepad 11 δεν σταματούν εδώ. Η ταμπλέτα της HUAWEI μπορεί να αποτελέσει το φορητό στούντιο επεξεργασίας βίντεο για όλα τα αρχεία που τραβάτε με το τηλέφωνό σας, τα οποία μπορείτε να τα μεταφέρετε στη μεγαλύτερη οθόνη του για ευκολότερη επεξεργασία.

Όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία του HUAWEI Matepad 11, αφού για να αναζητήσετε το φορτιστή θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις 12 ώρες συνεχόμενης εργασίας ή αντίστοιχο χρόνο αναπαραγωγής βίντεο. Μάλλον δύσκολο το βρίσκουμε.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις ανάγκες σας, το νέο tablet της HUAWEI ήρθε όχι μόνο για να σας διώξει κάθε προβληματισμό ή συστολή, αλλά για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Στη δουλειά, στην ψυχαγωγία, στην καθημερινότητά σας συνολικά.

Για την περίοδο των εορτών το Magnetic Keyboard προσφέρεται ως δώρο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

HUAWEI MATEPAD 11,TABLET,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home