To Black Friday πακέτο προσφορών της Huawei έχει super deals σε smartphones

Advertorial @ 26.11.2020
To Black Friday πακέτο προσφορών της Huawei έχει super deals σε smartphones

Λίγο πριν το κλείσιμο μιας αλησμόνητης χρονιάς, από πολλές απόψεις, έχουμε όλοι μας κατανοήσει τον αναβαθμισμένο ρόλο της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας. Σε μια περίοδο με αρκετές αβεβαιότητες η τεχνολογία αποτέλεσε μία από τις λίγες σταθερές μας για συχνή και ζωντανή επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στην εργασία, για εκπαίδευση, για ψυχαγωγία σε διάφορες μορφές, ακόμα και για άσκηση στον περιορισμένο χώρο του σπιτιού μας.

Με το smartphone επικοινωνήσαμε με βιντεοκλήσεις με τους φίλους μας που μας χώριζε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, παρακολουθήσαμε ολόκληρες σειρές και ταινίες, διατηρήσαμε την επαφή με συνεργάτες από το χώρο εργασίας, ασκηθήκαμε παρακολουθώντας online μαθήματα εκγύμνασης, μετρούσαμε τους δείκτες υγείας και φυσικής κατάστασης, ψυχαγωγηθήκαμε ακούγοντας μουσική. Με λίγα λόγια, η συσκευή που έχουμε κάθε μέρα στα χέρια μας και ενδεχομένως να «υποτιμούσαμε» μέχρι πρόσφατα κάποιες από τις δυνατότητες και ευκολίες που μπορούν να μας προσφέρουν, μέχρι που αυτές αναδείχτηκαν εμφατικά τους τελευταίους μήνες.

Αυτό είναι και το νόημα του πακέτου προσφορών της Huawei για το Black Friday, που έρχεται με σύνθημα Stay Safe, Stay Connected και έρχεται να προσφέρει σε ακόμα πιο προσιτές τιμές τις προηγμένες συσκευές της που έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη ο καταναλωτές. Ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλες τις προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία και στο οποίο ξεχωριστή θέση έχουν τα επίσης ξεχωριστά smartphones της. Πανίσχυρες συσκευές μεγάλης ανθεκτικότητας και κορυφαίων αποδόσεων, τα smartphones της Huawei ικανοποιούν εδώ και χρόνια ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, ενώ οι τεχνολογικές τους καινοτομίες συναρπάζουν τους χρήστες και σε ένα μεγάλο βαθμό ωθούν και τις εξελίξεις στην ευρύτερη αγορά των τηλεπικοινωνιών. Smartphones που απευθύνονται στο σύνολο των καταναλωτών και προσφορές που δίνουν την ευκαιρία σε όλους να προχωρήσουν στην απόκτησή τους, ανάλογα με τις ανάγκες.

To πανίσχυρο Huawei P40 Pro διατίθεται με έκπτωση 30%, μόνο για τις μέρες του Black Friday.

Ξεκινώντας από το βραβευμένο Huawei P40 Pro (καλύτερο φωτογραφικό smartphone για το 2020), που αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν από την κάμερα του κινητού τους το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Με ανάλυση που φθάνει τα 50MP, η τετραπλή Leica Ultra Vision κάμερα του P40 Pro έρχεται να προσφέρει απίστευτες δυνατότητες στον τομέα της φωτογραφίας και του video και εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες ημέρα και νύχτα. Όμως οι υψηλές πτήσεις του P40 Pro δεν περιορίζεται μόνο στη φωτογραφία αλλά περιλαμβάνουν κάθε άλλου είδους επιδόσεις, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 990 5G, την πλούσια μνήμη RAM 8GB, τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο αλλά και τη μαγευτική OLED οθόνη των 6,58 ιντσών, ανάλυσης 2640x1200 pixels και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Το Huawei P40 Pro μπορείτε να το αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 699 ευρώ.

Όμως στο μπουκέτο προσφορών της Huawei θα βρείτε και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς P40, το P40 Lite και το P40 Lite E, που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Ειδικότερα, και οι δύο συσκευές διαθέτουν μεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, πλούσιο αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μνήμης, αλλά και υψηλές επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας, με το κύριο σύστημα πολλαπλής κάμερας να προσφέρει ανώτερη ανάλυση 48ΜΡ. Μόνο για το Black Friday οι τιμές των P40 Lite και P40 Lite E έχουν διαμορφωθεί στα 229 και 129 ευρώ, αντίστοιχα.

Σε προσφορά επίσης θα βρείτε το εξίσου προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών P Smart S, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων OLED οθόνη 6,3 ιντσών και ανάλυσης 2400x1080 pixels, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 4GB, που συνοδεύεται ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 128GB. Η τριπλή κύρια κάμερα ανάλυσης 48MP εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και στον τομέα της φωτογραφίας, ακόμα και τη νύχτα, χάρη στη λειτουργία νυχτερινής λήψης. Το πλούσιο πακέτο του Huawei P Smart S συμπληρώνεται από τη selfie κάμερα των 16ΜΡ αλλά και την υψηλή αυτονομία του, χάρη στην μεγάλη μπαταρία των 4000mAh. To Huawei P Smart S διατίθεται στην τιμή των 159 ευρώ.

To Huawei P30 Lite και το Huawei P Smart 2019 διατίθενται στην τιμή των 139 και των 179 ευρώ, αντίστοιχα.

Το πακέτο προσφορών της Huawei στα smartphones ολοκληρώνεται με τα πλήρως συμβατά με τις υπηρεσίες της Google, P30 Lite και P Smart 2019, ενώ αν ψάχνετε πολύ οικονομική συσκευή η top budget επιλογή ακούει στο όνομα Y5 2019, με τιμή κάτω από τα 100 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω μοντέλα διατίθεται σε προσφορά από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.

Αν λοιπόν ανήκετε σε εκείνους που περίμεναν το φετινό Black Friday για να αποκτήσεις το καινούργιο smartphone σου, η Huawei έρχεται αυτές τις μέρες να σας προσφέρει μια ασυναγώνιστη πρόταση, όχι μόνο σε χαρακτηριστικά αλλά και σε τιμή.

SMARTPHONES,BLACK FRIDAY,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home